God of MasterYi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 143
- İsim
- Master yi
- Bütçe
- 9500
tel bozuldu yeni tele ihtiyacım var açıkçası yeni çıkan tekno infinix gibi yeni markalara çok yanaşmak istemiyorum xaomi ye de güvenmiyorum ilk tel gm 20 pro 4 yıl kullandım hala çalışıyor ama şarz almıyor yaptırmak lazım ablamın eski tele geçtim redmi 9 inanılmaz yazılımsal olarak vs bozuk bir telefon oyuzden xaomi istemiyorum zaten dün gece kapandı açılmıyor artık ekrana mi logosu gelip kapanıyor ve böyle sonuza kadar gidecekmiş gibi tekrarlayıp duruyor ) muhtmelen ya oda şarz almıyor ya da bataryası gg oldu hiç açılmıyor çünkü evet aklımda bu fiyatlara alabileceğim en iyi gm 24 pro ve Samsung a24 var ikiside neredeyse tamamen aynı zaten ama aklıma takılan samsungun yazılım destekleri ve wifi bltt versyonlarında daha iyi olması gm ise ekranda çok daha iyi ama kamera da önemli uni öğrencisiyim bazı şeylerin uzaktan resmini çekmek zorunda kalıyorum özellik olarak gm daha iyi görünse de samsun SAMSUNG olduğu için kamerası daha kalitelimidr yoksa aynımıdır yardımcı olursanız çok sevinirim eksileriyle artılarıyla güzelce anlatırsanız daha iyi anlayabilirim ekrandan sebep aklım gm ye gidyor ama güncelleme destek işinde vs de samsung da takılıyorum birde biri 90 biri 120 hz oda aklımı kurcalıyor son olarak tekrar kamera performansları nasıldır nekadar farkları vardır kalıte netlik vs