Nano al 3000 TL ye ekran al o zamanKoruyacağından değilde temper çatlayınca sıkıntı kozmetik takıntısı olana yaramaz .
Nano al 3000 TL ye ekran al o zamanKoruyacağından değilde temper çatlayınca sıkıntı kozmetik takıntısı olana yaramaz .
Hiç düşürmüyorumTemper al bencesi çok sık düşürüyorsan telefonu nano al .
Temper al ozman .Hiç düşürmüyorum
Nano sakın alma temperli cam al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nano bir boka yaramıyor denendi direkt telefon ekranı kırıldı
Ağalar telefon cizilmesin diye istiyorum kılıf zaten yere düşünce cama gelmicek şekilde koruyor yaniKoruyacağından değilde temper çatlayınca sıkıntı kozmetik takıntısı olana yaramaz .
Temper al ozman .
Tank kılıf kullanıyorum ben . Bisiklet sürerken son hız yokuşta 25mt sürüklenmişti telefonda çizik yoktu tabi kılıf pert .d .Ağalar telefon cizilmesin diye istiyorum kılıf zaten yere düşünce cama gelmicek şekilde koruyor yani
Hayır düşürmez .Ağalar telefon cizilmesin diye istiyorum kılıf zaten yere düşünce cama gelmicek şekilde koruyor yani
Temper goruntu kalitesini düşürür mu
İlanda 2 adet var saydam ve şeffaf diye şık var hangisini seçmeliyim?Tank kılıf kullanıyorum ben . Bisiklet sürerken son hız yokuşta 25mt sürüklenmişti telefonda çizik yoktu tabi kılıf pert .d .
Hayır düşürmez .
link atsana .İlanda 2 adet var saydam ve şeffaf diye şık var hangisini seçmeliyim?
link atsana .
Buda Nano https://www.hepsiburada.com/case-wo...ano-esnek-ekran-koruyucu-cam-p-HBCV00005T6QYPlink atsana .
temper al
Tamamfirtemper al
Knk şöyle bir şey buldum bunu almam daha mantıklı mı sence temper yerinetemper al
Üstteki zannımca plastik .Knk şöyle bir şey buldum bunu almam daha mantıklı mı sence temper yerine
Sizce bu mu yoksa
Bu mu ? Üstteki sanki daha kaliteli gibi ama emin olamadım
Temperli alıp geçiyorum ozaman şimdi ekranın görüntü kalitesini bozuyor temperliler diyolar ondan korktum bir Nano alcaktim ama temperli bozmaz değil miÜstteki zannımca plastik .