Neler Yeni

Telefon kafayı yemeye başladı

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Telefon mükkemel çalısıyodu şimdi bi 10 dk filan biraz telefın kafayı yedi sonra şimdi düzeldi gibi hil climb 2 oynadım durduk yere pause menuye geliyo ve cok kısa aralıklarla ekran daha yeni almışım 1 ay ı geçmedi ne bi çizik bile yok ama telefon biraz kafa yedi mi netti anlamadum ne yapmalıyım sorunu ne

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Telefon mükkemel çalısıyodu şimdi bi 10 dk filan biraz telefın kafayı yedi sonra şimdi düzeldi gibi hil climb 2 oynadım durduk yere pause menuye geliyo ve cok kısa aralıklarla ekran daha yeni almışım 1 ay ı geçmedi ne bi çizik bile yok ama telefon biraz kafa yedi mi netti anlamadum ne yapmalıyım sorunu ne
rizelimisin kusen
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekrani yeni aldim derken tele ekranmi degistin

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Ya ama 3 hafta mı neoldu uzaktan yakından alaksı yok boyle sorunla yıktu

Yoktu boyle sorunlar
orijinal olmayan ekranlarda böyle sorunlar yaşayabilirsin telefon ısındikca sorunlarini belli etmeye baslar kendi kendine basabilir hic calismayabilir donabilir

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Benim şüpelerim tmm da syan baktım ekran kasaya tam oturmamıs havaya kalkmıs sıl alt kose
İkinci sypem virüs kaptı heralde
ekran kasaya oturmamissada olabilir bilgin yoksa mudahale etme virus diyosanda ya format at yada kaspersky kullan telde

ekran kasaya oturmamissada olabilir bilgin yoksa mudahale etme virus diyosanda ya format at yada kaspersky kullan telde
rizedemisin sen

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Benim zaten sıny cok ısınıyor aldıgım zamandan beri aynı iphonr telefonla gibi yav

rizedemisin sen
Evt suan bana ltf boyle sorular sormayın gormuyonuzmu derdim var

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Benim şüpelerim tmm da syan baktım ekran kasaya tam oturmamıs havaya kalkmıs sıl alt kose
İkinci sypem virüs kaptı heralde
Ekran havaya kalktıysa yaptırdığınız telefoncuya götürün. Çok kötü işciliği ve yan sanayi ekran takmış sanırım.

Benim j7 prime telefonum vardı aynı şekil ekran havada duruyordu ve cihaz sürekli kapanıyordu. Ayrıca normalden fazla ısınıyordu 5 dk içinde.

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kimseler duymasın
Benim zaten sıny cok ısınıyor aldıgım zamandan beri aynı iphonr telefonla gibi yav

Evt suan bana ltf boyle sorular sormayın gormuyonuzmu derdim var
ya sikinti yokda bi sakin ol cozulmicek bişe degil elbet bi karin agrisi var cozulur yani neyi dert ediyon anlamadimki stres etmene gerek yok sonucta teknolojik bi parca her an her sey olabilir

Ekran havaya kalktıysa yaptırdığınız telefoncuya götürün. Çok kötü işciliği ve yan sanayi ekran takmış sanırım.

Benim j7 prime telefonum vardı aynı şekil ekran havada duruyordu ve cihaz sürekli kapanıyordu. Ayrıca normalden fazla ısınıyordu 5 dk içinde.
ekrandan dolay çin ekranlarinda cogu zaman öyle oluyo ekran telefondan cok fazla akım çekince aşırı ısınma oluyo

Top Bottom