Neler Yeni

Yardım Telefon Kaplatmak İyi Mi?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Mehmet
Arkadaşlar yeni telefona geçtim, malzemesi hakkında bilgi sahibi olabilmeniz adına söyleyeyim modeli: S23 FE.
Benim istediğim açıkçası sadece silikondan düz, ince ve yumuşak mat siyah kılıf.
Dün bir telefoncu kaplayabilirim dedi ancak hiç bilmediğim için girişmedim. Telefon kaplatmak nasıl bir iştir, ısınmayı kılıfa göre nasıl etkiler, istediğim zaman çıkartabilir miyim, darbelere karşı koruması nasıldır vs hiç bilmiyorum. Bilen birisi genel olarak bu soru işaretlerimi açıklarsa sevinirim.

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mehmet Akca
Telefon kaplatmakda sıkıntı olmaz. Sürekli kılıfla kullanılan telefonlarda kılıf izleri çıkabiliyor o yüzden faydası olur sadece. Kaplatsanız dahi kılıf kullanmanız şart darbelere karşı hiçbir etkisi yok kaplamanın. Çokta gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Pahalı bir iş sonuçta kaplama işi onun yerine kaliteli bir kılıf alın daha iyi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon kaplatmakda sıkıntı olmaz. Sürekli kılıfla kullanılan telefonlarda kılıf izleri çıkabiliyor o yüzden faydası olur sadece. Kaplatsanız dahi kılıf kullanmanız şart darbelere karşı hiçbir etkisi yok kaplamanın. Çokta gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Pahalı bir iş sonuçta kaplama işi onun yerine kaliteli bir kılıf alın daha iyi
Teşekkür ederim. Peki hiç kılıf ile birlikte kaplama kullandınız mı? Cihazın fazla ısınmasından ve kılıfı takıp çıkartırken kaplamayı soymasından çekindim biraz.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kaplama yerine bunu alın. Babamda iphone se için olanı var. Aşşşırı sağlam bir şey. Eğer önceliğiniz korumaysa.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Mehmet
kaplama yerine bunu alın. Babamda iphone se için olanı var. Aşşşırı sağlam bir şey. Eğer önceliğiniz korumaysa.
Hocam önceliğim koruma değil dediğim gibi daha basit ve ince bir şey istiyorum, ayrıca kılıfa 1k veremem :D Babanız güzel günlerde kullansın :)

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Sinan
Daha önceki telefon kullanımlarında telefonu sürekli düşürmediysen yada çizmediysen kılıfsız kullan. Kılıf aşırı kalın ve sağlam değilse zaten kırılmaya karşı korumaz ama çizilmeye karşı korur o da dediğim gibi senin telefon kullanımına bağlı eğer dikkat edersen kolay kolay bişey olmaz.
Ben telefonuma işyerimde kılıf takıyorum dışarda kılıf takmıyorum zaten büyük telefonlar bide kılıfla hepten kocaman oluyor.
Eğer ben telefonu çizerim dikkat edemem diyorsan kaplattır çizilsede kaplama çizilsin ama darbeye düşmeye işe yarıcanı sanmam.
Telefonları alırken görünüşe aldanıp alıyoruz sonra kılıftı cam dı derken bütün telefonlar aynı oluyor. 😃

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Mehmet
Daha önceki telefon kullanımlarında telefonu sürekli düşürmediysen yada çizmediysen kılıfsız kullan. Kılıf aşırı kalın ve sağlam değilse zaten kırılmaya karşı korumaz ama çizilmeye karşı korur o da dediğim gibi senin telefon kullanımına bağlı eğer dikkat edersen kolay kolay bişey olmaz.
Ben telefonuma işyerimde kılıf takıyorum dışarda kılıf takmıyorum zaten büyük telefonlar bide kılıfla hepten kocaman oluyor.
Eğer ben telefonu çizerim dikkat edemem diyorsan kaplattır çizilsede kaplama çizilsin ama darbeye düşmeye işe yarıcanı sanmam.
Telefonları alırken görünüşe aldanıp alıyoruz sonra kılıftı cam dı derken bütün telefonlar aynı oluyor. 😃
Bundan önce poco x3 pro kullanıyordum, yaklaşık 1 senedir ekran koruyucusu yoktu sadece kılıf ile kullanıyordum. Cihazı gerçekten hatrı sayılır defa düşürdüm ama hiç kırık çatlak olmadı. Corning gorilla glass o konuda çok iyi ama çizikler vardı maalesef. Onun için mecbur ekran koruyucu takacağım. Önceki telefonda kılıf sadece estetik ve konfor içindi bunda arka taraf da cam artık koruma derdi de girdi... Arka tarafta cam güya premium bir özellik, kimisi öyle diyor ancak bence sadece gereksiz bir teşkale. Mat metal candır.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Sinan
Bundan önce poco x3 pro kullanıyordum, yaklaşık 1 senedir ekran koruyucusu yoktu sadece kılıf ile kullanıyordum. Cihazı gerçekten hatrı sayılır defa düşürdüm ama hiç kırık çatlak olmadı. Corning gorilla glass o konuda çok iyi ama çizikler vardı maalesef. Onun için mecbur ekran koruyucu takacağım. Önceki telefonda kılıf sadece estetik ve konfor içindi bunda arka taraf da cam artık koruma derdi de girdi... Arka tarafta cam güya premium bir özellik, kimisi öyle diyor ancak bence sadece gereksiz bir teşkale. Mat metal candır.
Bencede arka tarafın cam olması çok saçma insanları mecbur kalın kılıf almaya zorluyorlar ne telefonun estetiği kalıyor ne kullanım kolaylığı. Telefon alırken bunları bile göz önünde bulundurmak gerekli malasef.

Top Bottom