Neler Yeni

Telefon kırıldı 10-15K öneri lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mehmet Ali Koç
Telefonum kırıldı bu bütçede fena olmayan android cihazlar var ama baydı artık android
Yenilenmiş ya da 2.el İphone 11 almayı düşünüyorum çünkü yazın tekrar yükseltebilirim sıfır alsam çok değer kaybedecek ve android satması zor
Önerebileceğiniz yenilenmiş sitesi var mı telefondan çok anlamam 2. el alsam neye bakıp alacağımı bilmiyorum

1905

80+ Silver
kesinlikle yenilenmiş önermiyorum. bence a55 veya honor magic 7 lite için bütçe çıkıyorsa alınabilir. bütçe çıkmazsa a35 veya nothing phone 1 öneririm sıfır olarak. 2.el piyasasını bilmiyorum ama s21 fe falan bulunuyor sanırsam onlara da bakılabilir.

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Serkan Barındık
Bir önceki telefonun kırılmış diğerinin de kırılmayacağının garantisi yok. Satmaktan önce kullanışa önem ver. iPhone kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim ki bence bu günlerde artık elektronik eşyalar çok para vermemek lazım. Devir tasarruf devri. Al bi android geç hem ucuza hem sıfır almış olursun. Hangi telefonu alırsak alalım yaptığım şey instagram ve whatsapp.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mehmet Ali Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim aklımda sıfır olarak sadece nothing phone 1 var ama pedere aldıracağım zaten biraz idare etse yeter şu an
yenilenmişte sıkıntı ne?
kesinlikle yenilenmiş önermiyorum. bence a55 veya honor magic 7 lite için bütçe çıkıyorsa alınabilir. bütçe çıkmazsa a35 veya nothing phone 1 öneririm sıfır olarak. 2.el piyasasını bilmiyorum ama s21 fe falan bulunuyor sanırsam onlara da bakılabilir.

xTURANN

80+ Silver
Anroid bir cihazın tamiri iPhone ekranından ucuz olabilir.

Kaldı ki yenilenmiş 11'ler bile 15k'dan yüksek fiyatta diye hatırlıyorum.

16K'ya Samsung A55 al, rahatına bak. Ben 2 - 2.5 aydır A55 kullanıyorum, şarjı 2 gün, zorlarsam 3 gün gidiyor.

1905

80+ Silver
benim aklımda sıfır olarak sadece nothing phone 1 var ama pedere aldıracağım zaten biraz idare etse yeter şu an
yenilenmişte sıkıntı ne?
yan sanayi veya pert cihazlardan çıkma parçalarla toplanmış telefona "yenilenmiş" lakabı takılıp fahiş fiyattan satıyorlar. cihazlar çok kötü durumda oluyor 2.el değişensiz veya pil değişmiş alıp pil yenilemek çok daha mantıklı oluyor. daha 2 gün önce yenilenmiş telefonumu tamire götürdüm, adam telefonun içini açtığında easycepten mi aldın dedi. ne kadar kötü topladıklarını adam telefonu açtığı gibi anlıyorsa daha da söylenecek bir şey yok gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mehmet Ali Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anroid bir cihazın tamiri iPhone ekranından ucuz olabilir.

Kaldı ki yenilenmiş 11'ler bile 15k'dan yüksek fiyatta diye hatırlıyorum.

16K'ya Samsung A55 al, rahatına bak. Ben 2 - 2.5 aydır A55 kullanıyorum, şarjı 2 gün, zorlarsam 3 gün gidiyor.
12.700 yeppy de mükemmel durumda apple olsun diye apple yoksa android mantıklı farkındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yan sanayi veya pert cihazlardan çıkma parçalarla toplanmış telefona "yenilenmiş" lakabı takılıp fahiş fiyattan satıyorlar. cihazlar çok kötü durumda oluyor 2.el değişensiz veya pil değişmiş alıp pil yenilemek çok daha mantıklı oluyor. daha 2 gün önce yenilenmiş telefonumu tamire götürdüm, adam telefonun içini açtığında easycepten mi aldın dedi. ne kadar kötü topladıklarını adam telefonu açtığı gibi anlıyorsa daha da söylenecek bir şey yok gibi.
değişensiz diye alırım almasına da anlamıyorum ki nasıl kontrol edeceğim

Nicodoz

80+
iphone11 kaldı mı ya :D 720p ekranamı bakcaksınız ?

10k lık galaxy a35 bile 1080P ekran 120 hertz ekrana sahipken iphone 11 in 60hertz 720p olması içler acısı.Fakirsen iphone alma abi alacaksan hakkını veren bi iphone al.

1905

80+ Silver
12.700 yeppy de mükemmel durumda apple olsun diye apple yoksa android mantıklı farkındayım

değişensiz diye alırım almasına da anlamıyorum ki nasıl kontrol edeceğim
bence nothing phone 1 hoşunuza gittiyse alın gitsin hocam hiç 2.el bulaşmayın. iphone 11 alınacak bir telefon değil bana göre. hele hele yenilenmiş hiç alınmaz ve 2.el tereddütlüyseniz daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,251
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
2. El alıcaksanız S20 Ultra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular