- Konu Sahibi Konu Sahibi
yaptırılmazmıBüyük ihtimal gider hocam
yaptırılmazmıBüyük ihtimal gider hocam
Onu bilemem birkaç güne belli olur telefonun hali ondan sonra bir telefoncuya gider baktırırsınız yada sabah ilk iş gidebilirsinizyaptırılmazmı
elimde kalan pirince yatırdım,inşallah düzelir veya telefoncuda fazla fiyat kesmez,Yardımlarınız için teşekkürler herkese gecenin bu saatinde bana yardımcı olmaya çalıştınız hepinizden Allah razı olsun Hayırlı gecelerOnu bilemem birkaç güne belli olur telefonun hali ondan sonra bir telefoncuya gider baktırırsınız yada sabah ilk iş gidebilirsiniz
Güncelleme:Telefonu Pirince yatırdım ve düzeldi jsahjadskjhsakdTelefonu kapatın ve çıkartabileceğiniz tüm parçaları çıkartın. Tuvalete düştüğü için %100 ihtimalle anakart oksitlenecektir. Düzgün bir tamirciye götürün, şanslıysanız anakartın iç katmanlarında oksitlenme başlamadıysa ve cihaz iyi temizlenirse kurtarılabilir.
Burada yapmanız gereken şey telefonu hızlıca tamirciye götürmeniz. İyi bir yere gittiğinizden emin olun, kargo ile teknik servise gönderip vakit kaybetmeyin.
yine de götürmelimiyim?Telefonu kapatın ve çıkartabileceğiniz tüm parçaları çıkartın. Tuvalete düştüğü için %100 ihtimalle anakart oksitlenecektir. Düzgün bir tamirciye götürün, şanslıysanız anakartın iç katmanlarında oksitlenme başlamadıysa ve cihaz iyi temizlenirse kurtarılabilir.
Burada yapmanız gereken şey telefonu hızlıca tamirciye götürmeniz. İyi bir yere gittiğinizden emin olun, kargo ile teknik servise gönderip vakit kaybetmeyin.
Güncelleme 2: Arkadaşlar telefon sıkıntısız çalışıyor ama suya giren kısmı gg olmuş şarj soketini denemedim ama hoparlör ve kulaklık girişi iptal şarj soketi de iptal gibi duruyor çünkü kendi kendine şarj ediyor gösteriyor yine de telefoncuya götüreceğimTelefonu kapatın ve çıkartabileceğiniz tüm parçaları çıkartın. Tuvalete düştüğü için %100 ihtimalle anakart oksitlenecektir. Düzgün bir tamirciye götürün, şanslıysanız anakartın iç katmanlarında oksitlenme başlamadıysa ve cihaz iyi temizlenirse kurtarılabilir.
Cihazınızı kullanmayın. Yüksek ihtimalle birkaç güne bozulacaktır ve bir daha geri döndürülemez bir hal alacaktır. Cihaz tuvalete düştüğü için içi tamamen oksit olduğu %100 ihtimaldir. Dediğim gibi cihazın iç kısmının dışı %100 oksitlenmeye başlamıştır fakat iç kısmına girmemesi şans işidir.Güncelleme:Telefonu Pirince yatırdım ve düzeldi jsahjadskjhsakd
Mesaj otomatik birleştirildi:
yine de götürmelimiyim?
Girmiş olmayabilir çünkü sadece dışı temas etti dokundurdum gibi bir şey olduCihazınızı kullanmayın. Yüksek ihtimalle birkaç güne bozulacaktır ve bir daha geri döndürülemez bir hal alacaktır. Cihaz tuvalete düştüğü için içi tamamen oksit olduğu %100 ihtimaldir. Dediğim gibi cihazın iç kısmının dışı %100 oksitlenmeye başlamıştır fakat iç kısmına girmemesi şans işidir.
Aynı şey başıma geldi, birkaç gün sorunsuz kullandım sonrasında bozuldu.
Kapatırım ancak hemen veremeyebilirim servise veya tamirciye bayram dan hemen önce götürme şansım varSıvı hasarı almış telefonu direkt kapamak lazım. Kullandığınız her an zararın büyüme riski de büyüyor. Bir tamirci veya yetkili servise verilmesi lazım.
Kullanmam gerekiyor amaCihazınızı kullanmayın. Yüksek ihtimalle birkaç güne bozulacaktır ve bir daha geri döndürülemez bir hal alacaktır. Cihaz tuvalete düştüğü için içi tamamen oksit olduğu %100 ihtimaldir. Dediğim gibi cihazın iç kısmının dışı %100 oksitlenmeye başlamıştır fakat iç kısmına girmemesi şans işidir.
Aynı şey başıma geldi, birkaç gün sorunsuz kullandım sonrasında bozuldu.
EyvallahGeçmiş olsun hocam
Hocam klozete nasıl düşürdünüz ?Klozete düşmesiyle çıkarmam bir oldu ilk olarak bir şey olmadı sonra yaklaşık 2-3 dakika sonra telefon kendi kendine reset atmaya başladı.Masaüstüne ulaşamıyorum