Telefon konuşmasında 3. Şahsa hakaret

Reaksiyon skoru
7
Selamlar bu konuyu daha önce açmıştım ama yanlış bilgi verdigim için kaldırttim. Şimdi x ve y adında iki sade vatandaş telefonda konuşuyor olsun. X üçüncü bir şahsa hakaret etti diyelim. X ve y konuşmayı kayıt altına almadığı halde bu bir şekilde tespit edilir mi?

Son düzenleme:
Selamlar bu konuyu daha önce açmıştım ama yanlış bilgi verdigim için kaldırttim. Şimdi x ve y adında iki sade vatandaş telefonda konuşuyor olsun. X üçüncü bir şahsa hakaret etti diyelim(3. Şahsi tahmin edersiniz). X ve y konuşmayı kayıt altına almadığı halde bu bir şekilde tespit edilir mi? Böyle bir ayıklama yani filtreleme sistemi var mı?
sesi kaydetmediği sürece hayır

Selamlar bu konuyu daha önce açmıştım ama yanlış bilgi verdigim için kaldırttim. Şimdi x ve y adında iki sade vatandaş telefonda konuşuyor olsun. X üçüncü bir şahsa hakaret etti diyelim(3. Şahsi tahmin edersiniz). X ve y konuşmayı kayıt altına almadığı halde bu bir şekilde tespit edilir mi? Böyle bir ayıklama yani filtreleme sistemi var mı?
Dostum o gün de cevap vermiştim sana aynı şeyi yazıp bir daha konu açmışsın hay hay bir daha cevaplayayım.
İki kişi arasında geçen 3.kişi hakaret konuşması kişilerden birinin gidip 3.kişiye anlatması durumunda veya kayıt altına alması durumunda suç oluşturur başka türlü olmaz.
Ayrıca Devlet mahkeme kararı olmadan telefon dinleyip kayıt altına alamaz ve ayrıca geriye dönük görüşme kayıtları da dinlenemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,353
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri