Telefon marka tavsiyesi

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,481
2000 liraya telefon alacağım bende redmi note 9 var kastığı için satacağım 0 garantisiniz alacağım işin 2000 liraya baya iyi telefon alabilirim hangi markaya bakmalıyız pubg oynayacağım hangi marka iyi olur

2000 liraya telefon alacağım bende redmi note 9 var kastığı için satacağım 0 garantisiniz alacağım işin 2000 liraya baya iyi telefon alabilirim hangi markaya bakmalıyız PUBG oynayacağım hangi marka iyi olur
Sıfır garantisizse Xiaomi ve Poco bakın. Redmi Note 10 serisi veya X3 NFC vs. vardır herhalde o fiyatlara.

Samsung, Huawei, Xiaomi. bana göre Samsung A51 yeterli bir telefon ve aşırı pahalı deil

IMEI atılabiliyor muymuş sordunuz mu? Samsung'larda o iş sıkıntı diye biliyorum.
Samsungu örmek verdim ama benim telefon aslında iyi no olduysa artık subway surf oynarken bile kasmaya başladı nedenini anlayamıyorum aynısından ablamda da var ablamınki de kasıyor internette herkes bu kasma sorunundan şikayeçi

Samsungu örmek verdim ama benim telefon aslında iyi no olduysa artık subway surf oynarken bile kasmaya başladı nedenini anlayamıyorum aynısından ablamda da var ablamınki de kasıyor internette herkes bu kasma sorunundan şikayeçi
Umarım linçlenmem ama android telefon alınmaz alınacaksa sizin gibi garantisiz alınır çünkü garantili olsa da apple hariç bir şey yaptıkları yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,122
Üyeler
188,703
Son üye
poyraz0303
Geri