Arkadaar oyundan konustugum birine telefon numaramı verdim ve cocuk benim fiziksel ozelliklerimi soylemeye basladi bunun galerime falan girdiginden supheleniyorum sadece bir telefon numarasıyla ne yapabilir ?
Son düzenleme:
Arkadaar oyundan konustugum birine telefon numaramı verdim ve cocuk benim kişisel ozelliklerimi soylemeye basladi bunun galerime falan girdiginden supheleniyorum sadece bir telefon numarasıyla ne yapabilir ?
Telefonunu verdiysen whatsapp profil fotoğrafını görebilir.Ne yapabilir telefon numarasiyla seni sürekli rahatsiz edebilir olur olmadık sitelere numarani bırakabilir.Bu telefon numaralari anam anam önemli şeyler değiller girin Sahibindene milyonlarca cep telefonu numarasi bulabilirsiniz.Arkadaar oyundan konustugum birine telefon numaramı verdim ve cocuk benim kişisel ozelliklerimi soylemeye basladi bunun galerime falan girdiginden supheleniyorum sadece bir telefon numarasıyla ne yapabilir ?
Numaranı facebook gibi sosyal medya sitelerinden aratınca sen çıkıyor olabilirsin veya numaranı eklediyse instagramda önerilenlerde yine sen çıkarsın belki böyle yaparak bakmıştırArkadaar oyundan konustugum birine telefon numaramı verdim ve cocuk benim kişisel ozelliklerimi soylemeye basladi bunun galerime falan girdiginden supheleniyorum sadece bir telefon numarasıyla ne yapabilir ?
Bence adam hackerNumaranı facebook gibi sosyal medya sitelerinden aratınca sen çıkıyor olabilirsin veya numaranı eklediyse instagramda önerilenlerde yine sen çıkarsın belki böyle yaparak bakmıştır
Bence adam hacker
Wp de oyle bir fotografim yokBence adam hacker
Wp de kendi fotografim yok face desen kullanmiyorum inst gizliNumaranı facebook gibi sosyal medya sitelerinden aratınca sen çıkıyor olabilirsin veya numaranı eklediyse instagramda önerilenlerde yine sen çıkarsın belki böyle yaparak bakmıştır
Ya bende biliyorum da wp de oyle bir fotografim kisisel ozelliklerimi nasil bile bilirTelefonunu verdiysen whatsapp profil fotoğrafını görebilir.Ne yapabilir telefon numarasiyla seni sürekli rahatsiz edebilir olur olmadık sitelere numarani bırakabilir.Bu telefon numaralari anam anam önemli şeyler değiller girin Sahibindene milyonlarca cep telefonu numarasi bulabilirsiniz.
Bilmiyorum wp de o fotografim yokWhatsapa girmiş olamaz mı? Bir telefon numarasından bisi yapamaz. Ama polis falansa bilgi alabilir.
O arkadasına soyleye bilirmisin adamin telefonunu versem
Herhangi önceden veya suan kullandiğiniz sosyal medya hesabiniz varsa ve bu hesaplara cep telefonu bağlıysa oradan resimlerinize erişebiliyor.Benim cep telefonumu bilen biri resimlerime başka türlü erişemez galerime hiç girmez.Wp de oyle bir fotografim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wp de kendi fotografim yok face desen kullanmiyorum inst gizli
Ya bende biliyorum da wp de oyle bir fotografim kisisel ozelliklerimi nasil bile bilir
Bilmiyorum wp de o fotografim yok
Aga eğer telefonunda banka bilgilerin TC kimlik e devlet şifresi gibi önemli şeyler yoksa rahat ol yarın gidip numaranı değiştir ve oyundaki insanlara numaranı vermeWp de oyle bir fotografim yok
Wp de kendi fotografim yok face desen kullanmiyorum inst gizli
Ya bende biliyorum da wp de oyle bir fotografim kisisel ozelliklerimi nasil bile bilir
Bilmiyorum wp de o fotografim yok
Tamamdır reisAga eğer telefonunda banka bilgilerin TC kimlik e devlet şifresi gibi önemli şeyler yoksa rahat ol yarın gidip numaranı değiştir ve oyundaki insanlara numaranı verme