Neler Yeni

Yardım Telefon numaram baskasının elinde

Cannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
can islamoglu
Arkadaar oyundan konustugum birine telefon numaramı verdim ve cocuk benim fiziksel ozelliklerimi soylemeye basladi bunun galerime falan girdiginden supheleniyorum sadece bir telefon numarasıyla ne yapabilir ?

Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Whatsapa girmiş olamaz mı? Bir telefon numarasından bisi yapamaz. Ama polis falansa bilgi alabilir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaar oyundan konustugum birine telefon numaramı verdim ve cocuk benim kişisel ozelliklerimi soylemeye basladi bunun galerime falan girdiginden supheleniyorum sadece bir telefon numarasıyla ne yapabilir ?
Telefonunu verdiysen whatsapp profil fotoğrafını görebilir.Ne yapabilir telefon numarasiyla seni sürekli rahatsiz edebilir olur olmadık sitelere numarani bırakabilir.Bu telefon numaralari anam anam önemli şeyler değiller girin Sahibindene milyonlarca cep telefonu numarasi bulabilirsiniz.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Arkadaar oyundan konustugum birine telefon numaramı verdim ve cocuk benim kişisel ozelliklerimi soylemeye basladi bunun galerime falan girdiginden supheleniyorum sadece bir telefon numarasıyla ne yapabilir ?
Numaranı facebook gibi sosyal medya sitelerinden aratınca sen çıkıyor olabilirsin veya numaranı eklediyse instagramda önerilenlerde yine sen çıkarsın belki böyle yaparak bakmıştır

Cannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
can islamoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence adam hacker
Wp de oyle bir fotografim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Numaranı facebook gibi sosyal medya sitelerinden aratınca sen çıkıyor olabilirsin veya numaranı eklediyse instagramda önerilenlerde yine sen çıkarsın belki böyle yaparak bakmıştır
Wp de kendi fotografim yok face desen kullanmiyorum inst gizli

Telefonunu verdiysen whatsapp profil fotoğrafını görebilir.Ne yapabilir telefon numarasiyla seni sürekli rahatsiz edebilir olur olmadık sitelere numarani bırakabilir.Bu telefon numaralari anam anam önemli şeyler değiller girin Sahibindene milyonlarca cep telefonu numarasi bulabilirsiniz.
Ya bende biliyorum da wp de oyle bir fotografim kisisel ozelliklerimi nasil bile bilir

Whatsapa girmiş olamaz mı? Bir telefon numarasından bisi yapamaz. Ama polis falansa bilgi alabilir.
Bilmiyorum wp de o fotografim yok

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Ya bende biliyorum da wp de oyle bir fotografim kisisel ozelliklerimi nasil bile bilir

Herhangi önceden veya suan kullandiğiniz sosyal medya hesabiniz varsa ve bu hesaplara cep telefonu bağlıysa oradan resimlerinize erişebiliyor.Benim cep telefonumu bilen biri resimlerime başka türlü erişemez galerime hiç girmez.

Aga eğer telefonunda banka bilgilerin TC kimlik e devlet şifresi gibi önemli şeyler yoksa rahat ol yarın gidip numaranı değiştir ve oyundaki insanlara numaranı verme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,257
Üyeler
163,455
Son üye
gneaui
Top Bottom