sıfır 5.999tlye vivo y27bütçe belirtim 2 el telefon önerisi bekliyorum iyi forumlar.
vivo reeder gibi markaları önermem 1-2 ay sonra kasma donma başlıyor .dsıfır 5.999tlye vivo y27
Redmi note 10 pro al temiz redmi note 11 lere yönelme aslabütçe belirtim 2 el telefon önerisi bekliyorum iyi forumlar.
hocam ben 11pro almayı düşünüyordum ama neden kötü ki 10 pro mu alayımRedmi note 10 pro al temiz redmi note 11 lere yönelme asla
Çöp lan 11 prohocam ben 11pro almayı düşünüyordum ama neden kötü ki 10 pro mu alayım
şu an ailem telefon almadığı için sevdimdim alsaylardı 11pro alırdım heraldeÇöp lan 11 pro
Geçenlerde anneme rn10 pro aldım kendimede rn 11 pro aldım rn 11 pro kamera tarafında 60 fps hiçbir çözünürlükte çekemiyorum ekstra olarak kamera kaliteside kötü işlemci konusunu hiç açmayacam rezalet bi işlemci var keşke kendimede 10 pro alsaydımhocam ben 11pro almayı düşünüyordum ama neden kötü ki 10 pro mu alayım
Tüm oyunlar bende kasarken rn10 proda daha akıcıGeçenlerde anneme rn10 pro aldım kendimede rn 11 pro aldım rn 11 pro kamera tarafında 60 fps hiçbir çözünürlükte çekemiyorum ekstra olarak kamera kaliteside kötü işlemci konusunu hiç açmayacam rezalet bi işlemci var keşke kendimede 10 pro alsaydım
ben günlük kullanıcıyım yani telefonu yoracak yapacağım max iş instagram dır 67w var bide 11 pro da 10 pro 33w bide 11pro nun kasasını çok sevdim ama değmez diyorsanız 10 pro alayımGeçenlerde anneme rn10 pro aldım kendimede rn 11 pro aldım rn 11 pro kamera tarafında 60 fps hiçbir çözünürlükte çekemiyorum ekstra olarak kamera kaliteside kötü işlemci konusunu hiç açmayacam rezalet bi işlemci var keşke kendimede 10 pro alsaydım
67w 10 proda da var yuzdelikli sarj 67w da geliyorben günlük kullanıcıyım yani telefonu yoracak yapacağım max iş instagram dır 67w var bide 11 pro da 10 pro 33w bide 11pro nun kasasını çok sevdim ama değmez diyorsanız 10 pro alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kamera önemli değil
Kasası tabikide 11 pronun daha güzel ama el yoracak düzeyde bir kalınlığı var haberiniz olsunben günlük kullanıcıyım yani telefonu yoracak yapacağım max iş instagram dır 67w var bide 11 pro da 10 pro 33w bide 11pro nun kasasını çok sevdim ama değmez diyorsanız 10 pro alayım
kamera önemli değil
ellerim büyük 11pro ablamdada var pubg oynadım az bişey de pek yormadı beni kamera kullanmıyorum ama kasa ve şarj olayı çok cazip geldi bana kamera da öneml değil kullanmıyom zaten oyunda oynamıyorum ha yok alma pişman olursunuz diyorsanız 10 pro alayım67w 10 proda da var yuzdelikli sarj 67w da geliyor
Kasası tabikide 11 pronun daha güzel ama el yoracak düzeyde bir kalınlığı var haberiniz olsun
Ve gerçekten abartmıyorum kamera rezalet ötesi
Galiba 67w yokmuş
Kamera ve oyun u derte etmiyorsan 11 pro alellerim büyük 11pro ablamdada var PUBG oynadım az bişey de pek yormadı beni kamera kullanmıyorum ama kasa ve şarj olayı çok cazip geldi bana kamera da öneml değil kullanmıyom zaten oyunda oynamıyorum ha yok alma pişman olursunuz diyorsanız 10 pro alayım