Neler Yeni

Yardım Telefon Önerisi | 6.000 TL Bütçe

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kadir Gültekin
Bütçe
6000
Merhabalar, baştan söylemek olursa konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum.

6.000 TL Bütçem var ve şu anda Xiaomi Redmi 11S düşünüyorum Trendyol'da 5.885₺'ye buldum 6.000Tl bütçeyle daha iyi bir telefon önerisi olan var mıdır acaba?

Şu anki telefonum iPhone 5S Apple tarafından soğuduğum için Android'e geçiş yapmayı planlıyorum.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Şok'a 6500 TL'ye A52 gelecek. Bütçeyi artırabilirsen onu önerebilirim.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
bence apple dan soğumanızın sebebi baya eski bir modelini kullanmanız . Ama bu bütçede android mantıklı . Yine uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız M33 5G gibi cihazlar ileriye dönük olarak mantıklı olabilir. Ekran dışında daha iyi yoksa sizinde dediğiniz note 11s modeli alınabilir .

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Merhabalar, baştan söylemek olursa konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum.

6.000 TL Bütçem var ve şu anda Xiaomi Redmi 11S düşünüyorum Trendyol'da 5.885₺'ye buldum 6.000Tl bütçeyle daha iyi bir telefon önerisi olan var mıdır acaba?

Şu anki telefonum iPhone 5S Apple tarafından soğuduğum için Android'e geçiş yapmayı planlıyorum.
Naysla trendyolda 500 TL daha ucuza alabilirsin forumda ana konu var. Ordan araştır

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Telefonum artık dayanmıyor artık elektrik kaçağı dahi başladı bugün akşam almam lazım
Ben bizim şehirdeki reklam panolarında görmüştüm, gelecek sanmıştım fakat 3 Ağustos'da gelmiş zaten. Belki bulunduğunuz ildeki bir Şok'ta halen vardır.

@şahin doğan @seniyazdim @Qbört @Carl-S

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kadir Gültekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence apple dan soğumanızın sebebi baya eski bir modelini kullanmanız . Ama bu bütçede android mantıklı . Yine uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız M33 5G gibi cihazlar ileriye dönük olarak mantıklı olabilir. Ekran dışında daha iyi yoksa sizinde dediğiniz note 11s modeli alınabilir .
M33 5G modelinde sar değeri çok yüsek olduğu için vaz geçmek durumunda kaldım 11S ide video kayıt kısmında elemek zorunda kaldım 10S alacak gibi duruyorum

Top Bottom