İkisi arasından A71 alırdım. @Assistive ?Samsung A71 mi almalıyım yoksa Oppo Reno 4 Lite mı ?
ben samsung almazdımArkadaşlar redmi, xiaomi falan önermeyin rica ediyorum.
Samsung A71 mi almalıyım yoksa Oppo Reno 4 Lite mı ?
sanırım M51 alacağım@Erik Maverick etiketlediğin için teşekkür ederim.
Oppo Reno 4 Lite almayın derim, fiyatını haketmeyen bir cihaz. Samsung Galaxy A71'de almayın derim, Samsung Galaxy M51 almanız batarya ve IMX682 kamera sensöründen dolayı daha iyi olacaktır. Samsung Galaxty A71'in tek artısı güncelleme ve görünüm, ağırlık olacaktır. Android cihazlarda güncelleme olayına çok fazla takılmayın, iOS gibi güncelleme şart değil. Bu yüzden uzun süre güncellemeye ihtiyaçları yok. Kamera sorun değilse hızlı şarj, stereo hoparlör bulunan Realme 7 Pro'ya bakabilirsiniz, sizin için kamera önemliyse Oppo Reno 4 tavsiye ederim, Samsung Galaxy M51'de kamera konusunda başarılı bir cihaz ama kaba, taşıması zor.
Samsung Galaxy A71'de giriş seviyesi olan ISOCELL Bright GW1 sensörü bulunuyor, Samsung Galaxy M51'de ise ISOCELL Bright GW1'den daha iyi olan IMX682 kamera sensörü bulunuyor. Kısacası Samsung Galaxy M51 kamera olarak daha iyi.sanırım M51 alacağımgerçekten çok öneriliyor bataryasıda çok iyi kamerasıda 64 mp kamera gerçekten çok iyi taşıması zordur evette ben zaten ağır telefon seviyorum bi tık kullanınca elimde hiçbirşey yokmuş gibi olan telefonları sevmiyorum. IMX682 kamera sensörü nedir ?
bu telefonu sanırım sadece internetten sipariş edince bulabiliyormuşuz onun dışında Media Markta falan bulabilirmiyim ?Samsung Galaxy A71'de giriş seviyesi olan ISOCELL Bright GW1 sensörü bulunuyor, Samsung Galaxy M51'de ise ISOCELL Bright GW1'den daha iyi olan IMX682 kamera sensörü bulunuyor. Kısacası Samsung Galaxy M51 kamera olarak daha iyi.![]()
İnternet sitesi üzerinde Samsung Galaxy M51 bulamadım. Şubede bulsanız bile çok daha pahalıya denk gelecektir, internet sitesi olarak Hepsiburada'yı tavsiye ederim.bu telefonu sanırım sadece internetten sipariş edince bulabiliyormuşuz onun dışında Media Markta falan bulabilirmiyim ?