Neler Yeni

telefon parmak izi okuyucu kayboldu

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
o zaman gönderin garantiye hiç başka bir şey denemeyin garanti kapsamına girer o şekilde ve cihazınız tamir edilir
inşallah hocam pazartesi bakırköy kvkk ya götürcem ama elimde faturası yok e garanti kartıyla oluyor mu ?

barX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mehmet b. yolcu

Red_Kit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan
inşallah hocam pazartesi bakırköy kvkk ya götürcem ama elimde faturası yok e garanti kartıyla oluyor mu ?
Sa konuyu ben hortlamış olucam ama bendede ayni sorunu yapiyor (Infinix Note 11 PRO ) cihazi sifirladim , hard reset attım duzelmedi yeniden baslatinca 5 sn falan okuyor sonra okumuyor ve senin gibi ayarlardanda kayboluyor bazen. Senin problem çözüldümu acaba

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Sa konuyu ben hortlamış olucam ama bendede ayni sorunu yapiyor (Infinix Note 11 PRO ) cihazi sifirladim , hard reset attım duzelmedi yeniden baslatinca 5 sn falan okuyor sonra okumuyor ve senin gibi ayarlardanda kayboluyor bazen. Senin problem çözüldümu acaba
Hayir hocam maalesef 😔

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
*#0*# deneyin samsunga doluyo orda sensorler secenegi var ordan test edebilirisiniz

Red_Kit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan
Gecersiz MMI kodu diyor ve ayriyeten ben 2gun once Samsung Galaxy watch 6 classic 43mm almistim ondan sonra boyle yapmaya başladı baglantiyi kestim, hard reset attim, sıfırladım, saatide sifirladim yok abi islemiyor cihaza. Neyse yüz tanima var neyseki onla devam ediyorum napalim

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,725
İsim
Lokman Doğan
ytde iki videoyla karşılaştım deneyin belki olur

Red_Kit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan
ytde iki videoyla karşılaştım deneyin belki olur
Knk hicbir seye yaramiyor yinede uğraşmışsin çok sağolasın. 2 gun once yeniden baslatinda ayarlara parmak izi butonu gozukuyordu calismasa bile simdi oda gelmiyor artik
Güvenli modda bile gözükmüyor
Apple cihazlarda olan telefonu kaldirinca uyanip yuz tanima ile acmayi aktif ettim oyle kullanicam artik

Top Bottom