Herkesin kendi görüşü ama yerinizde olsam, oyun için telefon almazdım. Bence o fiyatlara kamerası, tasarımı daha şık olan telefonlar alınabilir. O fiyat bandındaki bütün telefonlar oyunları rahatça oynatır. Bu tamamen kendi görüşümdür. İsterseniz alın. Piyasa hakkında pek bir şey diyemem.Poco x3 pro hepsiburadada kendi satıcįsından alınır mı?. Fiyatıda yukselirmi
Pc de donanim nasıl önemliyse telefondada onemli bence digerlerine gore işlemcide ekran kartida iyi. Ama ben hepsiburadadan Alınır mı? diye sordum.Herkesin kendi görüşü ama yerinizde olsam, oyun için telefon almazdım. Bence o fiyatlara kamerası, tasarımı daha şık olan telefonlar alınabilir. O fiyat bandındaki bütün telefonlar oyunları rahatça oynatır. Bu tamamen kendi görüşümdür. İsterseniz alın. Piyasa hakkında pek bir şey diyemem.
(Not: Uzun süredir telefonlarla ilgilenmiyorum. Umarım X3 PRO benim sandığım telefondur. )
Alınır ama tr garantili almanızı öneririmPc de donanim nasıl önemliyse telefondada onemli bence digerlerine gore işlemcide ekran kartida iyi. Ama ben hepsiburadadan Alınır mı? diye sordum.
Peki hocam. Hepsiburada'dan alınır. Türkiye'nin en güvenilir alışveriş sitelerindendir. Lakin aralarında çok fazla fark yoksa bayilerden almanızı daha çok öneririm. Hem garanti işleri falan pek çok yormaz. Ama alınır yani.Pc de donanim nasıl önemliyse telefondada onemli bence digerlerine gore işlemcide ekran kartida iyi. Ama ben hepsiburadadan Alınır mı? diye sordum.
Bayilerden faiz çok oluyor be hocam taksitli alıcamdaPeki hocam. Hepsiburada'dan alınır. Türkiye'nin en güvenilir alışveriş sitelerindendir. Lakin aralarında çok fazla fark yoksa bayilerden almanızı daha çok öneririm. Hem garanti işleri falan pek çok yormaz. Ama alınır yani.
Anladım. O zaman mantıklı hocam.Bayilerden faiz çok oluyor be hocam taksitli alıcamda