Neler Yeni

Telefona Gelmeye Başlayan Spam Mesajlar

Critaes

80+ Bronze
Merhabalar,
Telefonuma az önce 3-4 kere farklı farklı yerlerden spam mesajı geliyor dolandırıcı içerikli mesajlar. Şu linke tıklayın vb. vb. saçma sapan yerlere girdiğim de yok ne oldu telefonum mu patladı ben anlamadım. Bu mesajları nasıl önleyebilirim. Spam yerine düşüyor zaten de gelsin istemiyorum ve arkasındaki sebep ne merak ediyorum açıkçası.

Ekstra: Bu mesajlar size de geliyor mu? Ve bir sorun teşkil eder mi? Sadece bana geliyorsa telefon numaramı değiştiricem en kısa zamanda.

Zpyhrana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar yazılım ve donanım. C# & Python
Instagram
benemreadam
banada geliyor anlamış değilim sorunu çözemedim ama mesajların sonunda B312 diye kod vars bu kodu özel olarak engelleyeibliyorsun telefona göre değişiyor rehberlerdenayarları kurcala ancak bununda açıgını bulmuşlar o kodda gelmiyor

milenix

80+ Gold
Merhabalar,
Telefonuma az önce 3-4 kere farklı farklı yerlerden spam mesajı geliyor dolandırıcı içerikli mesajlar. Şu linke tıklayın vb. vb. saçma sapan yerlere girdiğim de yok ne oldu telefonum mu patladı ben anlamadım. Bu mesajları nasıl önleyebilirim. Spam yerine düşüyor zaten de gelsin istemiyorum ve arkasındaki sebep ne merak ediyorum açıkçası.

Ekstra: Bu mesajlar size de geliyor mu? Ve bir sorun teşkil eder mi? Sadece bana geliyorsa telefon numaramı değiştiricem en kısa zamanda.
gelmeyen yoktur heralde bir yerlerden telefon numarasını satın alıyorlar telefon numaranızı verdiğiniz yerleri kontrol etmenizi öneririm ama yinede kurtulmak zor operatörler bile satıyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Merhabalar,

banada geliyor her gün bet sitelerinden adınıza dava var bilmemne gibi benim ismimin olmadığı geçmediği bir ton mesaj geliyor dert edilecek bir şey değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,729
Üyeler
160,435
Son üye
onat13
Top Bottom