Benim bildiğim garantiden çıkıyor ama eskiyse zaten garantisi yoktur kurcalamak istersen serbestArkadaşlar şuan elimde eski bir telefon var root atarsak ne olur
Root atarsan bazı telefonda kullanmayacağın uugulamaları kullanabilirsin. Silemediğin uygulamaları silebilirsiz. Telefona tamamen farklı bir yazalım atabilirsin. Ama işi bilmiyorsan yapmanı tavsiye etmem çünkü telefonun çöp olma olasılığda var yanlış bir şey yaparsan.Arkadaşlar şuan elimde eski bir telefon var root atarsak ne olur
Öyle bir şey yoken büyük dezavantajı banka uygulamaları kullanamazsın
Her banka değil ama bazı bankalar açılmıyor diye biliyorum. Mesela nays ta uyarı veriyor ama kullanmana izin veriyor.Öyle bir şey yok
Hepsi izin verir sadece uyarı verirler. Magiskten tek tuşla rootu uygulamadan gizlersin artık uyarı vermez rootu da görmez. Ha yine mi algılıyor bu sefer de magiski farklı uygulama adı ile kurarsın kesin çözüm. Açılmama durumu yok yani.Her banka değil ama bazı bankalar açılmıyor diye biliyorum. Mesela nays ta uyarı veriyor ama kullanmana izin veriyor.
çok fazla başıma geldi uyarı veren de var hiç açmayan da var elbette uygulamadan uygulamaya değişiyor.Hepsi izin verir sadece uyarı verirler. Magiskten tek tuşla rootu uygulamadan gizlersin artık uyarı vermez rootu da görmez. Ha yine mi algılıyor bu sefer de magiski farklı uygulama adı ile kurarsın kesin çözüm. Açılmama durumu yok yani.
Tecrübe konuşuyor.Hepsi izin verir sadece uyarı verirler. Magiskten tek tuşla rootu uygulamadan gizlersin artık uyarı vermez rootu da görmez. Ha yine mi algılıyor bu sefer de magiski farklı uygulama adı ile kurarsın kesin çözüm. Açılmama durumu yok yani.
Valla biz abimin telefona yapmıştık eskiden hafızayı falan arttırmıştık ama bahsettiğim olay çok çok eskiGoogle hesabı açma gmail hesabı açabiliyoruz demi ona göre root atıcam