Neler Yeni

Telefona yazılım yüklenmiş ne yapabilirim?

Kadireyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadir Öztürk
Telefonu ana kartı için aldım ekranı kırıktı kendi telefonuma taktım ancak açılışta fotoğraftaki gibi T harfi var cihazı sıfırladım ve normalde olmayan uygulamalar var. (Amazon, eBay vs.) Eski haline nasıl döndürebilirim? Birde bu yazılım ne için atılıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonu ana kartı için aldım ekranı kırıktı kendi telefonuma taktım ancak açılışta fotoğraftaki gibi T harfi var cihazı sıfırladım ve normalde olmayan uygulamalar var. (Amazon, eBay vs.) Eski haline nasıl döndürebilirim? Birde bu yazılım ne için atılıyor?
Not cihaz Sony Xperia Z2

Ekler

• IMG_20220217_112544.jpg
    IMG_20220217_112544.jpg
    323.4 KB · Hit: 35

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
hocam o t harfi t mobile yani avusturyada almanyada olan bir ağ sağlayıcısı tt vodafone gibi.
yanı kötü yazılın değil. orada telefonu 2 sene bu hatla kullanınca ucuza alınıyor telefon kampanya gibi bişey. büyük ihtimalle o telefonu kullanamayacaksınız diğer hatlara kapalı oluyor genellikle

Kadireyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadir Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o t harfi t mobile yani avusturyada almanyada olan bir ağ sağlayıcısı tt vodafone gibi.
yanı kötü yazılın değil. orada telefonu 2 sene bu hatla kullanınca ucuza alınıyor telefon kampanya gibi bişey. büyük ihtimalle o telefonu kullanamayacaksınız diğer hatlara kapalı oluyor genellikle
Anladım hocam normal haline getirebilir miyim

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
Anladım hocam normal haline getirebilir miyim
çok zor normal halinden kastınız t mobile yazmaması felansa büyük ihtimalle tel2fonu rootlagıp firmware atmanız lazım. işi bilmiyorsanız bence hiç denemeyin elinizde kalır brick olur telefon

Top Bottom