Neler Yeni

Telefona yazılım yüklenmiş ne yapabilirim?

Kadireyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadir Öztürk
Telefonu ana kartı için aldım ekranı kırıktı kendi telefonuma taktım ancak açılışta fotoğraftaki gibi T harfi var cihazı sıfırladım ve normalde olmayan uygulamalar var. (Amazon, eBay vs.) Eski haline nasıl döndürebilirim? Birde bu yazılım ne için atılıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonu ana kartı için aldım ekranı kırıktı kendi telefonuma taktım ancak açılışta fotoğraftaki gibi T harfi var cihazı sıfırladım ve normalde olmayan uygulamalar var. (Amazon, eBay vs.) Eski haline nasıl döndürebilirim? Birde bu yazılım ne için atılıyor?
Not cihaz Sony Xperia Z2

Ekler

• IMG_20220217_112544.jpg
    IMG_20220217_112544.jpg
    323.4 KB · Hit: 33

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
hocam o t harfi t mobile yani avusturyada almanyada olan bir ağ sağlayıcısı tt vodafone gibi.
yanı kötü yazılın değil. orada telefonu 2 sene bu hatla kullanınca ucuza alınıyor telefon kampanya gibi bişey. büyük ihtimalle o telefonu kullanamayacaksınız diğer hatlara kapalı oluyor genellikle

Kadireyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadir Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o t harfi t mobile yani avusturyada almanyada olan bir ağ sağlayıcısı tt vodafone gibi.
yanı kötü yazılın değil. orada telefonu 2 sene bu hatla kullanınca ucuza alınıyor telefon kampanya gibi bişey. büyük ihtimalle o telefonu kullanamayacaksınız diğer hatlara kapalı oluyor genellikle
Anladım hocam normal haline getirebilir miyim

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
Anladım hocam normal haline getirebilir miyim
çok zor normal halinden kastınız t mobile yazmaması felansa büyük ihtimalle tel2fonu rootlagıp firmware atmanız lazım. işi bilmiyorsanız bence hiç denemeyin elinizde kalır brick olur telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,472
Üyeler
163,502
Son üye
galo
Top Bottom