Neler Yeni

Yardım Telefonda kişilerimi içe aktaramıyorum.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Yeni bir operatöre geçtim ama yeni SD kartı takmadan önce kişileri telefona aktarmam lazım. Ayarlardan kişileri depolamaya aktar diyorum ama "Kişilerde vCard dosyası bulunamadı" diyor. Nasıl çözerim bunu? vCard ne?

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Yeni bir operatöre geçtim ama yeni SD kartı takmadan önce kişileri telefona aktarmam lazım. Ayarlardan kişileri depolamaya aktar diyorum ama "Kişilerde vCard dosyası bulunamadı" diyor. Nasıl çözerim bunu? vCard ne?
vCard - Virtural Card = Elektronik Kartvizit

Günümüzde iletişim bilgileri ağırlıklı olarak bilgiler bu yöntemle aktarılmaktadır.

Telefondan yedek aldıysan şayet .vcf uzantılı bir dosya oluşturulmuştur bulut ortamda yada diskte. Onu seçip yükleme yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Bunu nasıl yapacağım?
Yedekleme aldıysan, o dosya oluşturmuştur zaten. Telefondan kişileri içe aktar seçip dosyayı seçeceksin. Bu kadar. Pc den de yapabilirsin eğer uygulaması varsa. iTunes tarzı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada uzantı. vcard değil, .vcf olmalı. Yanlış yazmışım yukarıda.

Rxnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arhan Burak Tüzün
Bunu nasıl yapacağım?
Rehberden ayarlara gir oradan kişileri dışa aktar gibi bi seçenek olmalı onu seçtikten sonra vCard dosyası .vcf gibi bir seçenek olmalı ona bas sonrasında belki sana nereye kaydetmek istediğini sorar sormazsa direkt telefonunun dahili hafızasına kaydeder. Yeni SIM Card'ı taktıktan sonra yine rehber ayarlarında kişileri içe aktar diyip vCard .vcf seçip o dosyayı kaydettiği yerden seçersen içe aktarır.

Veya mevcut operatörünün bir uygulaması varsa yedekleme için onu da kullanabilirsin.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehberden ayarlara gir oradan kişileri dışa aktar gibi bi seçenek olmalı onu seçtikten sonra vCard dosyası .vcf gibi bir seçenek olmalı ona bas sonrasında belki sana nereye kaydetmek istediğini sorar sormazsa direkt telefonunun dahili hafızasına kaydeder. Yeni SIM Card'ı taktıktan sonra yine rehber ayarlarında kişileri içe aktar diyip vCard .vcf seçip o dosyayı kaydettiği yerden seçersen içe aktarır.

Veya mevcut operatörünün bir uygulaması varsa yedekleme için onu da kullanabilirsin.
Benim telefonumda rehber kısmından yapılmıyor, ayarlara girip oradan halletmem gerekiyor. Ayarlardan yapmak istediğimde de dosya falan seçtirmiyor. Direkt "Depolama biriminden (SD karttan) içe aktar" diyor. Onu yapmak isteyince de dediğim hatayı veriyor. Sizin ve diğer arkadaşın demek istediği şeyi anladım ama bende öyle bir seçenek yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,544
Üyeler
166,948
Son üye
QuantinTarantino
Top Bottom