Neler Yeni

Telefonda Stok Sorunu

ahlatliinsan

80+ Bronze
babama telefon alırken stok yoktu daha doğrusu istediğimiz renk yoktu parasını ödeyip ayırttık mall of da gürgençler de
Onu biliyorum başka mağazalardan getirtiyorlar. Ama bu telefon Türkiye çapında ne mağazada ne de internernet sitelerinde var.

şahin doğan

80+ Platinum
Onu biliyorum başka mağazalardan getirtiyorlar. Ama bu telefon Türkiye çapında ne mağazada ne de internernet sitelerinde var.
a51 bakabilirsiniz beklemek istemiyorsanız ama benim önerim 3500 tl bütçede p40 lite olur

ahlatliinsan

80+ Bronze
a51 bakabilirsiniz beklemek istemiyorsanız ama benim önerim 3500 TL bütçede p40 lite olur
Açıkçası almak Samsung telefon kullanmak istiyorum. Çünkü uzun zamandır Samsung kullanmadım (8-9 yıl). Ve A32 tasarımı çok hoşuma gitti. A51 zaten almak istediğim mağazalarda yok :(

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Açıkçası almak Samsung telefon kullanmak istiyorum. Çünkü uzun zamandır Samsung kullanmadım (8-9 yıl). Ve A32 tasarımı çok hoşuma gitti. A51 zaten almak istediğim mağazalarda yok :(

Aşağı da paylaştığım linkten nereden alınır seçeneği ile tek tek mazağaları aramanız daha iyi olacaktır. Ne zaman stok geleceği ürünün hangi mağazalarda hangi zaman aralığın da temin edileceği hakkında daha işlevli bilgi alırsınız. Samsung mağazaları bu bilgileri veremiyor ise biz zaten veremeyiz.
Eğer mağaza hizmetlerinden memnun değilseniz markayı zaten düşünmeniz hata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,038,914
Üyeler
164,748
Son üye
Emo35
Top Bottom