Neler Yeni

Yardım Telefonda wifi gidip gelme problemi

Tenacke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Kılıç
Dostlar yardımınıza ihtiyacım var. Huawei p30 pro telefonda wifi problemi yaşıyorum. Wifi açıp internete bağlandığımda kendiliğinden İnternet bağlantısı kopuyor 1 saniye sonra bağlanıyor. Ne zaman İnternet gerektiren uygulama açsam (özellikle youtube ve instagram) wifi 5 6 defa gidip geldikten sonra uygulamayı kullanabiliyorum. İlk başlarda çok sorun olmadı ama artık sinirimi bozuyor hiçbir şeye düzgün giremiyorum. Bu arada sorun sadece benim telefonumda geçerli evdekiler böyle bir sorun yaşamıyorlar. Birkaç defa sıfırladım telefonu ağı unutup tekrar bağlandım sonuç olumsuz bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi sorun neyden kaynaklanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fevzi Aydın
Dostlar yardımınıza ihtiyacım var. Huawei p30 pro telefonda wifi problemi yaşıyorum. Wifi açıp internete bağlandığımda kendiliğinden İnternet bağlantısı kopuyor 1 saniye sonra bağlanıyor. Ne zaman İnternet gerektiren uygulama açsam (özellikle youtube ve instagram) wifi 5 6 defa gidip geldikten sonra uygulamayı kullanabiliyorum. İlk başlarda çok sorun olmadı ama artık sinirimi bozuyor hiçbir şeye düzgün giremiyorum. Bu arada sorun sadece benim telefonumda geçerli evdekiler böyle bir sorun yaşamıyorlar. Birkaç defa sıfırladım telefonu ağı unutup tekrar bağlandım sonuç olumsuz bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi sorun neyden kaynaklanıyor.
Telefonunu sıfırlamayı deneyebilirsin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,475
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Başlığı daha açıklayıcı şekilde düzenle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Metehan Beyaz
Instagram
MetehanByz
Yazılım güncellemesi varsa yap eğer sorunun çözülmüyorsa teknik servise git.

LaZpanyoL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İsmail yılmaz
Instagram
lazpanyol
Twitter
lazpanyol_

sorun sadece senin evindeki baplantıda mı oluyor? Yoksa genel olarak tüm wifi bağlantılarında mı

Tenacke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun sadece senin evindeki baplantıda mı oluyor? Yoksa genel olarak tüm wifi bağlantılarında mı
dışarıdaki wifi bağlantılarında böyle bir şeyi çok nadir yaşıyorum ama evde wifi ile girdiğim her uygulamada bu sorun var evde başka telefonlarda böyle bir sorun yok

LaZpanyoL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İsmail yılmaz
Instagram
lazpanyol
Twitter
lazpanyol_
dışarıdaki wifi bağlantılarında böyle bir şeyi çok nadir yaşıyorum ama evde wifi ile girdiğim her uygulamada bu sorun var evde başka telefonlarda böyle bir sorun yok

Anladım wifi bağlantı şeklinden olabilir diye düşünmüştüm. b/g/n olarak hangisi ayarlıysa değiştirip deneyebilirsin.

Top Bottom