Neler Yeni

Telefonlara taksit neden olmuyor?

Reindi

80+ Silver
peşin fiyatına taksit falan yapıyorlardı neden olmuyor bu

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
12 bin altına oluyordu bi ara üstündeki cihazlara yok poco x6 aldık geçen peşin almak zorunda kaldık

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12 bin altına oluyordu bi ara üstündeki cihazlara yok poco x6 aldık geçen peşin almak zorunda kaldık
Ya 600 bin lira malzeme odemem var pazartesi telefon lazim 615 bin lira var yarısını simdi obur yarısını sonra ödeyecektim olmuyormus

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Sercan SAYİT
Taksit yasağının etrafından dolanan sistemler çok. Alışveriş kredisi, hepsiburada limiti, gsm operatörlerinde fatura üzerine cihaz alma gibi gibi ama hepsinin de cihazın normal fiyatından daha fazlasını ödemeye iten faiz sistemi var. Bu yöntemler bana uyar derseniz alırsınız, uymaz derseniz nakit paranızı denkleştirdiğinizde alırsınız.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü nakit paran yoksa alma kullanma, düşük fiyatlı telefonları satın almak zorunda kal diye yapıyorlar.
Aldik da noldu geçen sene ekimde aldim a23 kasmaktsn firlatacam asagi telefonu onlara baktim en az 6 7k faiz istiyorlar beklerim 10 15 gun gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksit yasağının etrafından dolanan sistemler çok. Alışveriş kredisi, hepsiburada limiti, gsm operatörlerinde fatura üzerine cihaz alma gibi gibi ama hepsinin de cihazın normal fiyatından daha fazlasını ödemeye iten faiz sistemi var. Bu yöntemler bana uyar derseniz alırsınız, uymaz derseniz nakit paranızı denkleştirdiğinizde alırsınız.
Baktim 7k fazla fiyat cikiyor 10 15 günde gelir para bir yerden gerek yok bizim muteahhitten para istesem hemen alirimda sıkışık adam zaten

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Aldik da noldu geçen sene ekimde aldim a23 kasmaktsn firlatacam asagi telefonu onlara baktim en az 6 7k faiz istiyorlar beklerim 10 15 gun gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktim 7k fazla fiyat cikiyor 10 15 günde gelir para bir yerden gerek yok bizim muteahhitten para istesem hemen alirimda sıkışık adam zaten
Nakit alayım dediniz ama yeterli bütçe yok. Madem bütçe yok, biriktireyim dedimiz. Kredi vs işine bulaşmadan kendi paramla alabilmek için 3 ay kenara 10k koydum diyelim. Atıyorum, alacağım telefon 55k, 3 ay biriktiriyorum, 3 ayın sonunda telefon 55k’dan, 63k ye çıkmış.

İşte bu olmasın diye kredi çekmek mantıklı.

Reindi

80+ Silver
Nakit alayım dediniz ama yeterli bütçe yok. Madem bütçe yok, biriktireyim dedimiz. Kredi vs işine bulaşmadan kendi paramla alabilmek için 3 ay kenara 10k koydum diyelim. Atıyorum, alacağım telefon 55k, 3 ay biriktiriyorum, 3 ayın sonunda telefon 55k’dan, 63k ye çıkmış.

İşte bu olmasın diye kredi çekmek mantıklı.
10 güne gelir bir yerden para sıkıntı yok

Reindi

80+ Silver
Abimden bir 20 bin lira aldim 5 bin harçlık kalsin para gelince veririz parasini sagolun yardimci olan arkadaslar ilk defa iyi telefon aldim nasil bir duygu acaba 😃

Top Bottom