Ya 600 bin lira malzeme odemem var pazartesi telefon lazim 615 bin lira var yarısını simdi obur yarısını sonra ödeyecektim olmuyormus12 bin altına oluyordu bi ara üstündeki cihazlara yok poco x6 aldık geçen peşin almak zorunda kaldık
Kaç para varYa 600 bin lira malzeme odemem var pazartesi telefon lazim 615 bin lira var yarısını simdi obur yarısını sonra ödeyecektim olmuyormus
Çünkü nakit paran yoksa alma kullanma, düşük fiyatlı telefonları satın almak zorunda kal diye yapıyorlar.peşin fiyatına taksit falan yapıyorlardı neden olmuyor bu
Kaç para va
Aldik da noldu geçen sene ekimde aldim a23 kasmaktsn firlatacam asagi telefonu onlara baktim en az 6 7k faiz istiyorlar beklerim 10 15 gun gerek yokÇünkü nakit paran yoksa alma kullanma, düşük fiyatlı telefonları satın almak zorunda kal diye yapıyorlar.
Baktim 7k fazla fiyat cikiyor 10 15 günde gelir para bir yerden gerek yok bizim muteahhitten para istesem hemen alirimda sıkışık adam zatenTaksit yasağının etrafından dolanan sistemler çok. Alışveriş kredisi, hepsiburada limiti, gsm operatörlerinde fatura üzerine cihaz alma gibi gibi ama hepsinin de cihazın normal fiyatından daha fazlasını ödemeye iten faiz sistemi var. Bu yöntemler bana uyar derseniz alırsınız, uymaz derseniz nakit paranızı denkleştirdiğinizde alırsınız.
Nakit alayım dediniz ama yeterli bütçe yok. Madem bütçe yok, biriktireyim dedimiz. Kredi vs işine bulaşmadan kendi paramla alabilmek için 3 ay kenara 10k koydum diyelim. Atıyorum, alacağım telefon 55k, 3 ay biriktiriyorum, 3 ayın sonunda telefon 55k’dan, 63k ye çıkmış.Aldik da noldu geçen sene ekimde aldim a23 kasmaktsn firlatacam asagi telefonu onlara baktim en az 6 7k faiz istiyorlar beklerim 10 15 gun gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktim 7k fazla fiyat cikiyor 10 15 günde gelir para bir yerden gerek yok bizim muteahhitten para istesem hemen alirimda sıkışık adam zaten
10 güne gelir bir yerden para sıkıntı yokNakit alayım dediniz ama yeterli bütçe yok. Madem bütçe yok, biriktireyim dedimiz. Kredi vs işine bulaşmadan kendi paramla alabilmek için 3 ay kenara 10k koydum diyelim. Atıyorum, alacağım telefon 55k, 3 ay biriktiriyorum, 3 ayın sonunda telefon 55k’dan, 63k ye çıkmış.
İşte bu olmasın diye kredi çekmek mantıklı.