Telefonmu Tabletmi? (ÇİZİM İçin)

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
132
Bütçe
25000
Şimdi note 8 galaxy kullanıyorum. Şimdi 25 bin tl bütçem olucak. Bu bütçe ile samsungun s pen destekli bir telefonunumu alsam mantıklı olur,
Yoksa samsung tab s9 fan edition (Wifi) mi alsam mantıklı?
NOT:
tablet alırsam telefona 10 bin tlik bişi alırım.
yani ya 25 bin tl nin tamamına 1 teledon yada 15 bin tl ge 1 telefon ve 10 bine 1 tablet

Öneriniz varmı?

Şimdi note 8 galaxy kullanıyorum. Şimdi 25 bin tl bütçem olucak. Bu bütçe ile samsungun s pen destekli bir telefonunumu alsam mantıklı olur,
Yoksa samsung tab s9 fan edition (Wifi) mi alsam mantıklı?
NOT:
tablet alırsam telefona 10 bin tlik bişi alırım.
yani ya 25 bin tl nin tamamına 1 teledon yada 15 bin tl ge 1 telefon ve 10 bine 1 tablet

Öneriniz varmı?
Çizim için ipad alıp procreate satın al. Hem apple pencilın güzelliği hemde procreatin doluluğu isine yarayacsktir

2. el alırım alırsam ne kadar tutar fiyatı ?
İpad 9 öneririm kendimde kullanıyorum, apple pencil 1. nesilde alırsın, mis gibi kullanırsın.
kalemi 2 3k arasina alirsin
tabletide 8 e alirsin diye dusunuyorum

çizim için telefon iyi olmaz. Note 8 halen kullanılır

Masaüstü en uygunu. Kalem ile çizim yapacaksan, tablet. Ama öyle çizimler pek bir şeye benzemez.

3d photoshop falan yapcaksan pc tablet almanı öneririm yoksa sadece çizim yaparım diyorsan ipad öneririm kalem v2 destekli olan clip studio paint, procrate gibi kullanırsın, samsung huawei alınmaz onlar kalem basınç yok.

çizim için telefon iyi olmaz. Note 8 halen kullanılır
note8 galaxy hala kullanılır ? Bak ben ilk çıktığında aldım. 2017 yani,aileden bana geçti. 8 yılını doldurdu. instagramda donuyor, alanı yetmiyor vb vb. ekranı kırık kamera sorunlu gibi yüzlerce sıkıntısı çıktı. dediğin doğru, hiç kullanılmamış veya aşırı temiz kullanılanlar varsa iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3d photoshop falan yapcaksan pc tablet almanı öneririm yoksa sadece çizim yaparım diyorsan ipad öneririm kalem v2 destekli olan clip studio paint, procrate gibi kullanırsın, samsung huawei alınmaz onlar kalem basınç yok.
3D photoshop için yeni bir bilgisayar alıcam, veya 3D modellegibi şeyler için.

Masaüstü en uygunu. Kalem ile çizim yapacaksan, tablet. Ama öyle çizimler pek bir şeye benzemez.
pek bir şeye benzer bence. tabi eğer kalem yeteneğin varsa

İpad 9 öneririm kendimde kullanıyorum, apple pencil 1. nesilde alırsın, mis gibi kullanırsın.
kalemi 2 3k arasina alirsin
tabletide 8 e alirsin diye dusunuyorum
bilemiyorum. ipad lerde 2. elde icloud sorunu olmazmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,749
Üyeler
184,493
Son üye
desanym