Neler Yeni

Telefonu aldıktan 1 hafta sonra aşınmaya başlayan ekran jelatini

Lawrence

80+ Bronze
1 hafta önce OPPO A74 aldım. Gayet memnunum ama bugün bir şey fark ettim ekranın sağ üst köşesinde jelatin aşınmaya başlamış. Işık ile baktığımda o bölgede jelatin sanki buruşmuş gibi gözüküyor. Ve ufak hava kabarcıkları oluşmuş durumda.

Bu garantilik bir durum mu telefonu aldığım bayiye gidip konuşamam mı lazım yoksa telefoncuya gidip güzel bir kırılmaz cam mı taktırayım ?

Garantilik bir durum olacağını sanmıyorum ama size bir danışayım dedim.

Teşekkürler.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Garantilik bir durum yok. O ince jelatin zaten geçici koruma sağlayan bir şey. Telefonlar ilk piyasaya sürüldüğünde kılıf ve ekran koruyucu bulmak dert oluyor, o dönemde kurtarıcı. Sökün ve kırılmaz cam takın.

Lawrence

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantilik bir durum yok. O ince jelatin zaten geçici koruma sağlayan bir şey. Telefonlar ilk piyasaya sürüldüğünde kılıf ve ekran koruyucu bulmak dert oluyor, o dönemde kurtarıcı. Sökün ve kırılmaz cam takın.
Evet geçici koruma sağlayan bir şey fakat bundan önce ki telefonumda böyle bir şeyle karşılaşmadığım için biraz şaşırdım açıkcası durup dururken aşınması garip geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
1 hafta önce OPPO A74 aldım. Gayet memnunum ama bugün bir şey fark ettim ekranın sağ üst köşesinde jelatin aşınmaya başlamış. Işık ile baktığımda o bölgede jelatin sanki buruşmuş gibi gözüküyor. Ve ufak hava kabarcıkları oluşmuş durumda.

Bu garantilik bir durum mu telefonu aldığım bayiye gidip konuşamam mı lazım yoksa telefoncuya gidip güzel bir kırılmaz cam mı taktırayım ?

Garantilik bir durum olacağını sanmıyorum ama size bir danışayım dedim.

Teşekkürler.
benim

Anksiyete seviyes Ç:d​

Top Bottom