TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
geceden telefonu şarja takıp sabah çıkarmak zararlı mı
tabi akıllı telefonlar için geçerli 3310 varsa yapmadeğil, 100 olunca zaten telefon şarj almayı kesiyor
3310um yokdeğil, 100 olunca zaten telefon şarj almayı kesiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi akıllı telefonlar için geçerli 3310 varsa yapma
o zaman dewamke3310um yok
heryerde aynı cebabı alıyorum peki telefon açık bir şekilde kalsa 99 a düşüp sarj alıp tekrar 100 yapsa sürekli yine zarar veriyormu.değil, 100 olunca zaten telefon şarj almayı kesiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi akıllı telefonlar için geçerli 3310 varsa yapma
şarjdayken 100 olduysa 99 olmuyor ona göre ayarlıyor kendini hocamheryerde aynı cebabı alıyorum peki telefon açık bir şekilde kalsa 99 a düşüp sarj alıp tekrar 100 yapsa sürekli yine zarar veriyormu.
30 dakikada dolduğu şarj aslında tam formu değil ama siz bilirsiniz hocam şöyle yapın 30 dk dolduktan sonra direkt çıkartıp 99 a düşmesinin kaç dk olduğuna bakın birde 1 saat tutup bakın çok farklı oluyorHızlı şarja sahibim taktıktan yarım saat sonra pil doluyor. Öyle sabaha kadar takılı bırakmıyorum hiç. Yan sanayi bilinmeyen markaları özellikle fişe takıp yatmamak gerekli diye düşünüyorum. Bilinen markalarda sorun olmaz. Akım kesilir şarj bitince. Arkadaşlarda öyle belirtmiş zaten.
Alper ne yapiongeceden telefonu şarja takıp sabah çıkarmak zararlı mı
Şimdiye kadar o kadar incelemedim diyebilirim. Zaten faal olarak çok fazla kullanıyorum telefon. Bana 3 gün gidiyor şarjı. Huawei p40 Lite modeli. Ancak dediğinize bakarım bir.30 dakikada dolduğu şarj aslında tam formu değil ama siz bilirsiniz hocam şöyle yapın 30 dk dolduktan sonra direkt çıkartıp 99 a düşmesinin kaç dk olduğuna bakın birde 1 saat tutup bakın çok farklı oluyor
Çoğu yerde sorun olmaz yazıyor ki bana göre de aynı telefonla yeni cihazlar yani sorun çıkarmazgeceden telefonu şarja takıp sabah çıkarmak zararlı mı