Neler Yeni

IOS Telefonu korumak için daha neler yapılabilir?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Yanlışlıkla virüslü linke tıkladım ve şunları yaptım:

Telefonu bugün 3 defa tamamen sıfırladım, iCloud hesabı değiştirdim, hiçbir yedek yüklemedim.

Virüs Kesin olarak silinmiş midir?

Sürüm : güncel

Telefon : iPhone 11

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
Çamaşır suyuna batır çıkar tertemiz olur(!) Şaka bir yana virüs mirüs bulaşmaz linke tıklayınca boşuna kendine eziyet etmişsin.

Farway

80+ Silver
Hocam eziyet değildi seviyorum telefonla uğraşmayı. Birde diyelimki virüs bulaşmıştı o zaman silinir miydi?
Silinir merak etme. İphone larda bildiğim kadarıyla antivirüs yazılımı yok eğer uygun varsa indir kaspersky ı tarat yüklü kalsın bu kadar basit. Bir de reklam linklerine dikkat et ani indirmeler başlatır onları direkt sil kurulum yapma.
İphone da zaten yapamıyorsun diye biliyorum ama dikkstli ol.

Messinin kramponu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Silinir merak etme. İphone larda bildiğim kadarıyla antivirüs yazılımı yok eğer uygun varsa indir kaspersky ı tarat yüklü kalsın bu kadar basit. Bir de reklam linklerine dikkat et ani indirmeler başlatır onları direkt sil kurulum yapma.
İphone da zaten yapamıyorsun diye biliyorum ama dikkstli ol.
İndirmedende virüs bulaşabilirmi acaba? Birde antivirüs var ama dosyaları tarayamıyorsun.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç

Atyxah

80+ Silver
iPhone 11.

hiçbir şey olmaz merak etme boşuna uğraşmışsın hadi en kötü ihtimal virüs bulaşmış dahi olsa 1 kere formatla virüsten eser kalmaz ki sen 3 kere atmışsın daha da bir şey yapmana gerek yok rahat ol

Top Bottom