Neler Yeni

Yardım telefonum ekran süresi 12 13 saate kadar dayanıyor iyi mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Americano

80+ Bronze
Sen niye yandın ki bu kadar onu anlamadım. Cevap verdik kendi kendine tribe giriyon.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş sorun çıkarmaya gelmiş hocam. Kendi haline bırakalım en iyisi.
sorun çıkarmayamı geldim birde hala konu dışı konuşuyor hadi git be dostum

Ya hu ne alayı tövbe estağfurullah, size iyi forumlar daha fazla münakaşaya gerek yok
bencede dostum yardımdan ziyade boş konuşmaya gelmişsiniz

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
sorun çıkarmayamı geldim birde hala konu dışı konuşuyor hadi git be dostum
Tam olarak kimi nerden kovuyorsun? Burası forum dostum herkes istediği konuya saygı çerçevesinde istediğini yazar.

Americano

80+ Bronze
Tam olarak kimi nerden kovuyorsun? Burası forum dostum herkes istediği konuya saygı çerçevesinde istediğini yazar.
seni istemiyorum ne yardımına ne sana ihtiyacım var

neyse sorun bitsin ben yardım almıyorum zaten sizden acayip sinir oldum

Mert

80+ Silver
Konuyu okuyunca çok rahatsız oldum ve belirtmeden geçemeyeceğim, üslubun çok yanlış. Burada konuya giren insanlar yardımcı olmak amaçlı giriyor. Hiçbir hakaret, aşağılama vb. olmamasına rağmen bu şekilde bir tavır takınmak doğru değil.

Americano

80+ Bronze
Konuyu okuyunca çok rahatsız oldum ve belirtmeden geçemeyeceğim, üslubun çok yanlış. Burada konuya giren insanlar yardımcı olmak amaçlı giriyor. Hiçbir hakaret, aşağılama vb. olmamasına rağmen bu şekilde bir tavır takınmak doğru değil.
kime uslubüm olduğunuu zaten üstte iki kiside belirttim acaba niye diğer kişilere saygılı davranıyorum hiç baktınızmı konudaki mesajları attıklarında asıl ben rahatsız oldum adam givi alay edercesine yazan bir insan benden saygı uslüb beklemesin burda o ikisinden başkasına bir saygısizlığımı gördünmü ?de bilmeden konuşuyorsun dostum o yüzden tavsiyem konuyu bi tekrar okuyup kim haklı bakmanı dilerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom