Öneri Telefonum icin powerbank

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1000
Arkadaslar son zamanlarda telefonumda cektigim batarya sorunundan dolayi bir powerbank almaya karsr verdim almak istedigim powerbank 500-1000tl arasinda ve iphonea uyumlulugu iyi olan yani senkronizasyon sorunu yasamayacagim bir powerbank olmasini istiyorum ama hicbir fikrim yok powerbankler konusunda bu konuda bilgisi olan ve yardimci olabilecek olan birileri var mi

Arkadaslar son zamanlarda telefonumda cektigim batarya sorunundan dolayi bir powerbank almaya karsr verdim almak istedigim powerbank 500-1000tl arasinda ve iphonea uyumlulugu iyi olan yani senkronizasyon sorunu yasamayacagim bir powerbank olmasini istiyorum ama hicbir fikrim yok powerbankler konusunda bu konuda bilgisi olan ve yardimci olabilecek olan birileri var mi
1. Telefon modelin nedir? (iPhone 11, iPhone 13, vb.)

2. Tercihin daha çok taşınabilir (kompakt) mi yoksa yüksek kapasiteli (daha büyük) modeller mi?

3. Kablosuz şarj (MagSafe) desteği senin için önemli mi?

4. Herhangi bir marka tercihin var mı? (Anker, Baseus, Xiaomi vb.)

Anker ve baseus bu isin piri firmalardir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,953
Üyeler
189,358
Son üye
lusty000
Geri