Neler Yeni

telefonum modem olarak kullanma

Anonim32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
anonim
suan evimizde ev interneti ve modem var ama baska bir odada ve anakartimda Wi-Fi yok malesef bir arkadasini yapmisti ama suan hatirlamiyor telefonumdan ev internetine baglanip sonra usb ile pcye baglayip o interneti nasil bilgisayara aktarabilirim androide olur iosta farketmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,142
İsim
Murat Orhan
suan evimizde ev interneti ve modem var ama baska bir odada ve anakartimda Wi-Fi yok malesef bir arkadasini yapmisti ama suan hatirlamiyor telefonumdan ev internetine baglanip sonra usb ile pcye baglayip o interneti nasil bilgisayara aktarabilirim androide olur iosta farketmez
Dediğini yapamazsın diye biliyorum sadece teldeki internetini kullanabilirsin yani mobil veriyi

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Hocam usb tethering (nasıl yazılıyor hatrılamıyorum) ayarlardan açın. Teldende wi-fi ye bağlanın yapabilirsiniz ama pinginiz çok olur.

Anonim32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam usb tethering (nasıl yazılıyor hatrılamıyorum) ayarlardan açın. Teldende wi-fi ye bağlanın yapabilirsiniz ama pinginiz çok olur.
Biraz daha aciklayabilirmisiniz durumu veya anlatan bir sitenin linkini atabilirmisiniz rica etsem

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Biraz daha aciklayabilirmisiniz durumu veya anlatan bir sitenin linkini atabilirmisiniz rica etsem
Hocam benim telefon eski android onun üzerinden anlatayım şimdi ayarlara girdikten sonra bağlanabilir ve taşınabilir hotspot var orada usb tethering kısmı var usb kablosuyla telefonu pcye bağladıktan sonra onu açarsanız bilgisayar için modem işlemi görüyor. Tabi hız ve ping sorunu olur ama hiç internet olmamasından daha iyi.

Top Bottom