SIR_INDO_SCARF
80+ Silver
cindeki ismi farklı dogrudur muhtemelen note 10 pro olabilir.Tamam Çin'deki versiyonu bu ama globaldeki ismi poco x3 GT.
Neden böyle bir şey oluyor. Ve bunu değiştirmek mümkünmüdür?
Olursa ismini değiştirmek istiyorum. Sinirimi bozuyor yahu.Alıntıyı görüntüle
Nasıl değiştirebilirim bunu. Yani poco x3 GT yapsam yeter.cindeki ismi farklı dogrudur muhtemelen note 10 pro olabilir.
Biliyorum. Bunu poco x3 GT olarak değiştirebilir miyim diye soruyorum.telefonun diğer adı note 10 pro
Hayat kısa, böyle şeylere takılma. Orda ne yazdıgının ne önemi var. Poco x3 gt bende kullanıyorum gayet güzel telefon. Keyfini çıkar.Biliyorum. Bunu poco x3 GT olarak değiştirebilir miyim diye soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani internetten telefon modelini görebilenler note 10 pro değilde poco x3 GT olarak görsün diye istiyorum.
Ha birde onaylamak için başka telefona bildirim gelince hep note 10 pro diyor başka telefon olarak yanlış anlaşılmasın diye istiyorum bir yandan.
Başka şeyler içinde lazımda aslında oda önemli. Şimdi annem hadi eyvallah anlamaz hehe der geçer ama babam takar kafasına böyle şeyleri. Ondan sonra alırım başıma belayı.Hayat kısa, böyle şeylere takılma. Orda ne yazdıgının ne önemi var. Poco x3 gt bende kullanıyorum gayet güzel telefon. Keyfini çıkar.
keske burdan alsaydın, yapacak birsey vardır illaki, bulursun bişeyler.Başka şeyler içinde lazımda aslında oda önemli. Şimdi annem hadi eyvallah anlamaz hehe der geçer ama babam takar kafasına böyle şeyleri. Ondan sonra alırım başıma belayı.
Buradan aldım zaten. Türkiye garantili.keske burdan alsaydın, yapacak birsey vardır illaki, bulursun bişeyler.