Neler Yeni

Telefonum sadece Dizi vb izleme platformlarında olacak şekilde çöküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muharrem Karaman
Disney+,Netflix ve Prime videoda herhangi bir içerik açınca yükleme işareti gözüküyor ve donuyor,görüntü gelmiyor ama ses geliyor açtıktan 1 dk sonra falanda telefon restart atıyor.chatgptye falan sordum yardım edemedi nette de bir şey bulamadım yardım edebilir misiniz?

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Disney+,Netflix ve Prime videoda herhangi bir içerik açınca yükleme işareti gözüküyor ve donuyor,görüntü gelmiyor ama ses geliyor açtıktan 1 dk sonra falanda telefon restart atıyor.chatgptye falan sordum yardım edemedi nette de bir şey bulamadım yardım edebilir misiniz?
telefona format atmayı dene modeli ne telefonun

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muharrem Karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Kadir Efe Ulusoy

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Yusuf Yılmaz
Telefonun Rami yetersiz telefonu değiştirme vaktin gelmiş bu uygulamalar önceden fazla ram yetmiyordu ama sürekli güncelleme geliyor ve bazen güncellemeleri daha fazla ram kullanmasına sebeb oluyor zaten Samsung'un kendi yazılımı 3 GB ram yiyor senin cihazda 4 GB ram var her türlü yetmiyor şuan telefonun minimum 6 gb ramli olması gerekiyor seneye bu 6 da yetmez o yüzden önerim 12 gb ramli bir cihaz alman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format çözüm değil bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muharrem Karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun Rami yetersiz telefonu değiştirme vaktin gelmiş bu uygulamalar önceden fazla ram yetmiyordu ama sürekli güncelleme geliyor ve bazen güncellemeleri daha fazla ram kullanmasına sebeb oluyor zaten Samsung'un kendi yazılımı 3 GB ram yiyor senin cihazda 4 GB ram var her türlü yetmiyor şuan telefonun minimum 6 gb ramli olması gerekiyor seneye bu 6 da yetmez o yüzden önerim 12 gb ramli bir cihaz alman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format çözüm değil bu arada
Abi ram zaten yetersizde öncedende yetersiz olduğu anlar oluyordu sadece uygulamayı kapatırdı.birde sadece streaming uygulamalarında oluyor ya o yüzdende anlayamıyorum pek.Daha 1 hafta önce falanda hiçbir problemide yoktu yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,126
Üyeler
171,518
Son üye
hfxx
Top Bottom