G.o kankaTelefonuma bir sürü doğrulama kodu gelmeye başladı. Virüs bulaşmış olabilir mi yoksa başka bişey mi. Bı kaç kişinin daha başına gelmiş ama anlamadım.
sms bombTelefonuma bir sürü doğrulama kodu gelmeye başladı. Virüs bulaşmış olabilir mi yoksa başka bişey mi. Bı kaç kişinin daha başına gelmiş ama anlamadım.
Telefonu formatlaya bilirsin kodu kimseyle paylasmadıgın surece sıkıntı olmaz heraldeBim a101 tıklagelsin pınar şu vb
formatlayınca telefon numarası mı sıfırlanıyor hocam ?Telefonu formatlaya bilirsin kodu kimseyle paylasmadıgın surece sıkıntı olmaz heralde
Virus bulaşmış olabilirmi yazmış denemekte fayda var ne olcakformatlayınca telefon numarası mı sıfırlanıyor hocam ?
hocam hayır olay anlattığım gibi virüsle ne alakası varVirus bulaşmış olabilirmi yazmış denemekte fayda var ne olcak
Yeni hatta cözüm kodu paylaşmadıgın surece sıkıntı yok gelmeye devam ederse mecbur alırhocam hayır olay anlattığım gibi virüsle ne alakası var
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka çözüm yöntemi vardır belki ama bu yöntem format değil
yeni hat almak veya başka yöntemi varsa ben bilmiyorum
yeni hat derken şunu açıklamak istedim eğer bunu yapan kendisi ile iletişimi olan bi arkadaşı ise yeni telefon numarasını da öğrenecek bu numaraya da sms bomb yapacakYeni hatta cözüm kodu paylaşmadıgın surece sıkıntı yok gelmeye devam ederse mecbur alır