şakşukacı 80+ Bronze Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1,419 Dahası Reaksiyon skoru 696 Konum İstanbul İsim Hasan Erener 12 Ocak 2023 #1 Bu gelen SMS ler ile alakalı hiçbir bilgim yok. Bu kurumlara giriş dahi yapmadım daha önce. Bunun sebebi nedir? Ne yapmalıyım?
Bu gelen SMS ler ile alakalı hiçbir bilgim yok. Bu kurumlara giriş dahi yapmadım daha önce. Bunun sebebi nedir? Ne yapmalıyım?
MuratTheFounderOfGariban 80+ Titanium Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 22,188 Dahası Reaksiyon skoru 12,019 İsim Murat Orhan 12 Ocak 2023 #2 şakşukacı yazmış: Alıntıyı görüntüle Bu gelen SMS ler ile alakalı hiçbir bilgim yok. Bu kurumlara giriş dahi yapmadım daha önce. Bunun sebebi nedir? Ne yapmalıyım? Devamı için tıklayın... smsbomb dostum
şakşukacı yazmış: Alıntıyı görüntüle Bu gelen SMS ler ile alakalı hiçbir bilgim yok. Bu kurumlara giriş dahi yapmadım daha önce. Bunun sebebi nedir? Ne yapmalıyım? Devamı için tıklayın... smsbomb dostum
YigitIsTaken 80+ Bronze Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 564 Dahası Reaksiyon skoru 162 Konum İstanbul İsim Tunahan Yiğit Demirtaş 12 Ocak 2023 #3 Aynı mesajlar bana da 21 Aralık da gelmişti tehlikeli bir şey olduğunu düşünmüyorum.
şakşukacı 80+ Bronze Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1,419 Dahası Reaksiyon skoru 696 Konum İstanbul İsim Hasan Erener 12 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 YigitIsTaken yazmış: Aynı mesajlar bana da 21 Aralık da gelmişti tehlikeli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Devamı için tıklayın... MuratTheFounderOfGariban yazmış: smsbomb dostum Devamı için tıklayın... Sildim geçtim. Yine ne olur olmaz Mail şifremi değiştim. Teşekkürler.
YigitIsTaken yazmış: Aynı mesajlar bana da 21 Aralık da gelmişti tehlikeli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Devamı için tıklayın... MuratTheFounderOfGariban yazmış: smsbomb dostum Devamı için tıklayın... Sildim geçtim. Yine ne olur olmaz Mail şifremi değiştim. Teşekkürler.