Hala çözüm bulamadıysan bu videoyu kullanabilirsin Kaan N2 Virüs Çözümü Yeni Yöntem (2021 Yeni Yöntem) - YouTube bende Kaan N2 kullanıyorum bu yöntemi yaptıktan sonra 2 gün geçti şuan virüs gözükmüyor
Benim size tavsiyem ilk olarak telefonunuzdaki verileri yedekleyerek telefonunuzu sıfırlamak. Çünkü eğer virüs bir kere bulaşmışsa silseniz bile o reklam virüs uygulamalarının Android/data dosyalarına bıraktığı etki telefonu berbat ediyor. Kaan Launcher Google Play Store'dan engellendiği için reklam virüsleri artık gelemiyor ama bu demek olmuyor ki bu uygulama güvenli. Telefonunuzu sıfırladıktan sonra ilk olarak telefonunuza başka bir launcher kurmanız ben Nova kurdum ama sizi bilemem. Sonra kurduğunuz launcher'ı varsayılan hale getirmek ve Kaan launcher'ı arka planda çalışmasını engellemek için "Durmaya Zorla" butonuna 1-2 defa basmanız gerekmekte. Eğer yapmazsanız uygulamayı kaldıramazsınız. Ondan sonra videodaki hocamızın dediklerini harfiyen uygulayıp en sonunda şu kodu girerek pm uninstall -k --user 0 tr.bm.android.launcher Kaan Launcher'ı diğer üç uygulama gibi kaldırabilirsiniz. Ben şu an bu yorumu Kaan N2 telefondan yazıyorum ve ne siyah ekran sorunu ne ses kapatma ne de reklam virüsü sorunu yaşıyorum. Telefon sıfırlandığından ve Kaan Launcher'ı sildiğimden beri ısınma sorunu ortadan kalktı ve telefon hiç olmadığı kadar performansı arttı. Umarım sorundan kurtulursunuz
NOT: Adb setup (minimal adb and fastboot) u uygulamanın kendi orjinal sitesinden indirdim.
yorumda ki arkaşımızın dediğini de yaptım ben
Emirhan Demircioğlu
1 ay önceBenim size tavsiyem ilk olarak telefonunuzdaki verileri yedekleyerek telefonunuzu sıfırlamak. Çünkü eğer virüs bir kere bulaşmışsa silseniz bile o reklam virüs uygulamalarının Android/data dosyalarına bıraktığı etki telefonu berbat ediyor. Kaan Launcher Google Play Store'dan engellendiği için reklam virüsleri artık gelemiyor ama bu demek olmuyor ki bu uygulama güvenli. Telefonunuzu sıfırladıktan sonra ilk olarak telefonunuza başka bir launcher kurmanız ben Nova kurdum ama sizi bilemem. Sonra kurduğunuz launcher'ı varsayılan hale getirmek ve Kaan launcher'ı arka planda çalışmasını engellemek için "Durmaya Zorla" butonuna 1-2 defa basmanız gerekmekte. Eğer yapmazsanız uygulamayı kaldıramazsınız. Ondan sonra videodaki hocamızın dediklerini harfiyen uygulayıp en sonunda şu kodu girerek pm uninstall -k --user 0 tr.bm.android.launcher Kaan Launcher'ı diğer üç uygulama gibi kaldırabilirsiniz. Ben şu an bu yorumu Kaan N2 telefondan yazıyorum ve ne siyah ekran sorunu ne ses kapatma ne de reklam virüsü sorunu yaşıyorum. Telefon sıfırlandığından ve Kaan Launcher'ı sildiğimden beri ısınma sorunu ortadan kalktı ve telefon hiç olmadığı kadar performansı arttı. Umarım sorundan kurtulursunuz
NOT: Adb setup (minimal adb and fastboot) u uygulamanın kendi orjinal sitesinden indirdim.
Son düzenleme: