Neler Yeni

Yardım Telefonumda Son Zamanlarda Meydana Gelen Yavaşlama

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Telefonumda eskiye nazaran son 1 aydır ciddi bir yavaşlama var, sebebi ne olabilir?
Forum da dahil olmak üzere tarayıcımda birçok site yavaş çalışmaya başladı, aynı şekilde biraz performans düşüşü de hissediyor gibiyim. (bilemiyorum bu psikolojik de olabilir.)

Reset atmayı düşündüm, farklı yollar da aradım ama tam olarak ne yapmalıyım bilemiyorum; yardımcı olabilir misiniz?
Telefon modelim :Huawei P40 Lite E

En İyi Cevap
Her yavaşlama virüs belirtisi değil.
Telefonunuz güncel bir cihaz, HUAWEI erecovery'e girip hem sistem güncellemelerini yapabilir hemde telefonun sıfırlayabilirsiniz.

PC ye telefonu bağlayın. Cihaz açıkken yeniden başlatı seçin ardından vakit kaybetmeden ses kısma tuşuna cihaz açılana kadar basılı tutun, kurtarma menüsü açılacak.

Bu açılan menüyü ses arttırma, azaltma tuşları ile hareket edip, güç tuşu ile onay verebilirsiniz. (Bazı sürümlerde normal bir şekilde dokunmatiği kullanarak da yapabilirsiniz.)

Ses tuşları ile "Update Mode" girin, eRecovery' i seçin, "Update and recovery" yapın.

WiFi ye bağlanacak, değilse şifre isteyecek.

Bunları yaptıktan sonra güncelleme yapılacak (Yoksa mevcut sürüm tekrardan kurulur ve paket silinir)

tlhgmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha
Virüs başlıca bir sebep olabilir antivirüs indir eğer çözüm olmassa format at buda çözüm olmassa ya psikolojik yada telefonun kendisinde bir sıkıntı var.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs başlıca bir sebep olabilir antivirüs indir eğer çözüm olmassa format at buda çözüm olmassa ya psikolojik yada telefonun kendisinde bir sıkıntı var.
Virüs taramasını Kaspersky 'ın mobil versiyonu ile yaptım bir şey bulmadı. Sıfırlamayı ayarlardaki sıfırlama kısmından mı yapayım?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Telefonunuz güncel bir cihaz, HUAWEI erecovery'e girip hem sistem güncellemelerini yapabilir hemde telefonun sıfırlayabilirsiniz.

PC ye telefonu bağlayın. Cihaz açıkken yeniden başlatı seçin ardından vakit kaybetmeden ses kısma tuşuna cihaz açılana kadar basılı tutun, kurtarma menüsü açılacak.

Bu açılan menüyü ses arttırma, azaltma tuşları ile hareket edip, güç tuşu ile onay verebilirsiniz. (Bazı sürümlerde normal bir şekilde dokunmatiği kullanarak da yapabilirsiniz.)

Ses tuşları ile "Update Mode" girin, eRecovery' i seçin, "Update and recovery" yapın.

Bunları yaptıktan sonra güncelleme yapılacak (Yoksa mevcut sürüm tekrardan kurulur ve paket silinir)

En İyi Cevap

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Teşekkür ederim. Kurtarma menüsü olayını başka bir Samsung cihazda denemiştim, kontrolüne az çok aşinayım zaten. Dediklerinizi de yapacağım, ama son bir sorum olacak : Bu dediğiniz işlemi yapınca Telefon sıfırlanıp uygulamalar, kayıtlı numaralar vb. de mi silinecek?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Teşekkür ederim. Kurtarma menüsü olayını başka bir Samsung cihazda denemiştim, kontrolüne az çok aşinayım zaten. Dediklerinizi de yapacağım, ama son bir sorum olacak : Bu dediğiniz işlemi yapınca Telefon sıfırlanıp uygulamalar, kayıtlı numaralar vb. de mi silinecek?
Bütün medya ögeleri silinecek, buna dedikleriniz de dahil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,717
Üyeler
163,540
Son üye
Caxi
Top Bottom