Neler Yeni

Yardım Telefonumda teknik sorun var

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali arda
Poco f4 telefeonumu 2023 6. Ayinda aldim suanda ilk defa karsilastigim bir sorun var telefonu cok dusuren biri degilim nadiren 1 2 defa ses acma ve kapama tuslarinda sorun yok ama arada saklpıtıyor sesi azaltmaya basiyorum aniden fulleniyor arttirmaya basiyorum gormuyor bazende gayet duzgun calisiyor napmaliyim garantiye gondermelimiyim

drep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yüşa
Zamanında şahsi kullandığım Xiaomi telefonda da yaşadığım durum. Tuşların içerisine kuvvetli bir üfleme veya emcükleme ile çözülebilen bir sorun. Bu taktikler ile de çözüme ulaşamazsan tuşlar bozulmuş olabilir. :)

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanında şahsi kullandığım Xiaomi telefonda da yaşadığım durum. Tuşların içerisine kuvvetli bir üfleme veya emcükleme ile çözülebilen bir sorun. Bu taktikler ile de çözüme ulaşamazsan tuşlar bozulmuş olabilir. :)
Telefonu agizima dayayip emcukle mi diyorsun 😂 fena fikir degilmis

drep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yüşa
Telefonu agizima dayayip emcukle mi diyorsun 😂 fena fikir degilmis
Maksadım kesinlikle dalga geçmek değil bilginiz olsun. Zamanında kendi cihazımda deneyerek sonuç aldığım bir çözüm. Eğer çözülmezse servis ile görüşün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Mısırlı
cidden bu arada emcüklemek işe yarıyo

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maksadım kesinlikle dalga geçmek değil bilginiz olsun. Zamanında kendi cihazımda deneyerek sonuç aldığım bir çözüm. Eğer çözülmezse servis ile görüşün.
Yok tesekkurler sorun yok sadece komigime geldi denerim tesekkurler

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ozan Yılmaz
gerçekten bazen en absürt çözümler etkili olabiliyor 6-7 sene önce kullandığım sony xperia z2 cihazımın ekranında problem olunca ocağın üstünde ateşte tutuyordum dokunmatik düzeliyordu fena komedi olaydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,531
Üyeler
166,396
Son üye
kaorumitoma
Top Bottom