Bombabomba.com
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Ahmet
Sadece düşük ışıkta fotoğraf çektiğimde (hem ön hem arka kamera) yeşil çizgiler çıkıyor. Telefonumun modeli Redmi NOTE 10 S arkada 4 kamerası bulunuyor ışıkla ilgili olanı bozulmuş olsaydı ön kamerayla çektiklerimde bir sıkıntı olmazdı bence yazılımsal bir problem size danışmak istedim. Videolarımdada böyle bir sorun olmuyor.
Aşağıda göreceğiniz gibi fotoğrafı çektikten sonra sol alttaki galeriye giden foto önizlemesinde her şey normal iken oraya tıkladığımda bu sorunla karşılaşıyorum.
Snapchat gibi filtre uygulanan durumlarda ise hiçbir şey olmuyor ve fotoğraf düzgün çıkıyor. Acaba kameranın pro moduyla yapacağım bir ayarla bu durumu düzelte bilir miyim?
fotoyu çektikten sonra çektiğim fotoya bakmak isteyince snapchatte filtre açınca -> çekilen foto
paylaşırken sıkıntı olmuş sırasıyla fotolar :
1. FOTO: fotoyu çektikten sonra galeriye giden önzilemde hiçbir sıkıntı yok fakat..
2. FOTO: galeriye giden önizlemeye bastığımda karşıma yeşil çizigleri olan bozuk bir fotoğraf çıkıyor.
3. FOTO: snapchatte herhangi bir filtre açıp fotoğrafı çektiğimde...
4. FOTO: görüldüğü üzere fotoda herhangi bir sıkıntı olmuyor.
Aşağıda göreceğiniz gibi fotoğrafı çektikten sonra sol alttaki galeriye giden foto önizlemesinde her şey normal iken oraya tıkladığımda bu sorunla karşılaşıyorum.
Snapchat gibi filtre uygulanan durumlarda ise hiçbir şey olmuyor ve fotoğraf düzgün çıkıyor. Acaba kameranın pro moduyla yapacağım bir ayarla bu durumu düzelte bilir miyim?
fotoyu çektikten sonra çektiğim fotoya bakmak isteyince snapchatte filtre açınca -> çekilen foto
Mesaj otomatik birleştirildi:
paylaşırken sıkıntı olmuş sırasıyla fotolar :
1. FOTO: fotoyu çektikten sonra galeriye giden önzilemde hiçbir sıkıntı yok fakat..
2. FOTO: galeriye giden önizlemeye bastığımda karşıma yeşil çizigleri olan bozuk bir fotoğraf çıkıyor.
3. FOTO: snapchatte herhangi bir filtre açıp fotoğrafı çektiğimde...
4. FOTO: görüldüğü üzere fotoda herhangi bir sıkıntı olmuyor.