Neler Yeni

Telefonumla çektiğim fotolarda yeşil çizgiler oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet
Sadece düşük ışıkta fotoğraf çektiğimde (hem ön hem arka kamera) yeşil çizgiler çıkıyor. Telefonumun modeli Redmi NOTE 10 S arkada 4 kamerası bulunuyor ışıkla ilgili olanı bozulmuş olsaydı ön kamerayla çektiklerimde bir sıkıntı olmazdı bence yazılımsal bir problem size danışmak istedim. Videolarımdada böyle bir sorun olmuyor.

Aşağıda göreceğiniz gibi fotoğrafı çektikten sonra sol alttaki galeriye giden foto önizlemesinde her şey normal iken oraya tıkladığımda bu sorunla karşılaşıyorum.

Snapchat gibi filtre uygulanan durumlarda ise hiçbir şey olmuyor ve fotoğraf düzgün çıkıyor. Acaba kameranın pro moduyla yapacağım bir ayarla bu durumu düzelte bilir miyim?

kamera 1.jpg
kamera 2.jpg
snap filtreli 1.jpg
snap filtreli 2.jpg

fotoyu çektikten sonra çektiğim fotoya bakmak isteyince snapchatte filtre açınca -> çekilen foto
Mesaj otomatik birleştirildi:

paylaşırken sıkıntı olmuş sırasıyla fotolar :
1. FOTO: fotoyu çektikten sonra galeriye giden önzilemde hiçbir sıkıntı yok fakat..
2. FOTO: galeriye giden önizlemeye bastığımda karşıma yeşil çizigleri olan bozuk bir fotoğraf çıkıyor.
3. FOTO: snapchatte herhangi bir filtre açıp fotoğrafı çektiğimde...
4. FOTO: görüldüğü üzere fotoda herhangi bir sıkıntı olmuyor.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
yurtdışı cihaz mı

Hasan5564

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Akca
Duzeldimi kral aynı sorun bende de var filtre kullanırsam hiç bir şey olmuyor ama normal kullanınca oluyor bende anlamadım

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

cennet1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cennet
Yazılımsaldır yazılım at düzelir
benimde ayni sorun ayni model ben normal kameramdan hiç foto cekilen biri degilim snapten hep filtreli cekiliyorum bi ara filtresiz cektim bi baktim yeşil yeşil garip cizgiler var filtreli cekiyorum bisi olmuyo allah allah dedim normal kameradan cektim ayni sorun ama bu sorunun ne zaman oldugunu bilmiyorum diger arkadas hangi surumde olduysa demis ben bir hafta once bu telefona imei attirdim adam bana bundan sonra sakin güncelleme telefonu dedi ne yapicam

benimde ayni sorun ayni model ben normal kameramdan hiç foto cekilen biri degilim snapten hep filtreli cekiliyorum bi ara filtresiz cektim bi baktim yeşil yeşil garip cizgiler var filtreli cekiyorum bisi olmuyo allah allah dedim normal kameradan cektim ayni sorun ama bu sorunun ne zaman oldugunu bilmiyorum diger arkadas hangi surumde olduysa demis ben bir hafta once bu telefona imei attirdim adam bana bundan sonra sakin güncelleme telefonu dedi ne yapicam
kardesimin telde de ayni sey oldu o da ayni model telefon

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz

kardesimin telde de ayni sey oldu o da ayni model telefon
model nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,658
Üyeler
163,861
Son üye
çağrı ışık