Telefonumu satıp İPad mı alıyım?

Çınar Yaşar

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,865
Bugün kardeşim PC'si ile iPad Air 2 takas etti ve çok hoş duruyor, benim telefon PUBG Mobile'de kasıyor, Mediamarkt'tan 2200TL civarı almıştık satıp veya takas edip iPad alsam ne kadar mantıklı olur? (Şu sim kart takılanlardan) birde öneriniz var mıdır 2. El iPad?

androıd telefon satarken ya zararına satarsın yada takas edersın baska seceneklerın yk ya ıkıncı el ıphone alıcaksın en dusuk 6s 32gb ve uzerı yada o dedıgın tablet

Telefonsuz olmaz. Ama illa iPad alacağım diyorsan sana iPad 7. nesili önerebilirim. Tam bir fiyat performans cihazı.

Bugün kardeşim PC'si ile iPad Air 2 takas etti ve çok hoş duruyor, benim telefon PUBG Mobile'de kasıyor, Mediamarkt'tan 2200TL civarı almıştık satıp veya takas edip iPad alsam ne kadar mantıklı olur? (Şu sim kart takılanlardan) birde öneriniz var mıdır 2. El iPad?
He birde sim takınca sadece hücresel veri çalışır. Birisini arayamazsın.

Telefon Oppo Ax7 4gb versiyonu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bir de sim takınca sadece hücresel veri çalışır. Birisini arayamazsın.
Whatsapp'tan oluyor ama değil mi?

Telefonsuz olur mu? Tamam oyun için ipad daha iyi fakat iletişimi ne ile sağlayacaksın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,551
Üyeler
183,444
Son üye
hermes_01
Geri