Neler Yeni

Yardım Telefonumun Sorunu Ne

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Talha
Dışarda Video Seyrediyordum şarzı 30 filandı birden donuyo ekran filan ama kapanmıyo1 saat ekran açık kalıyo donmuş şekilde sonra kapanıyo bazen bataryasını çıkarıyorum geri takıyorum şarzı 30 dan 1 e düşmüş oluyo bataryadanmı kaynaklı yoksa telefonda teknik sorumu var bataryada şişlik filan yok şarzıda normal dayanıyo çok çabuk bitmiyo ama şarz 30 civarında donuyo ekran filan sonra birden bitiyo şarz bataryasını değişmelimiyim

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-j2.html
telefon bu 6 yılı var

bataryad sorun varsa bunu almayı düşünüyorum daha önce iphone 6 da kullanmıştım 2 yıl dayandı sorunsuz

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
Soğukta benim telefonum da öyle oluyor. Eve gelip şarja takınca normal. Sanırım soğuktan.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yusuf34

80+ Silver
Dışarda Video Seyrediyordum şarzı 30 filandı birden donuyo ekran filan ama kapanmıyo1 saat ekran açık kalıyo donmuş şekilde sonra kapanıyo bazen bataryasını çıkarıyorum geri takıyorum şarzı 30 dan 1 e düşmüş oluyo bataryadanmı kaynaklı yoksa telefonda teknik sorumu var bataryada şişlik filan yok şarzıda normal dayanıyo çok çabuk bitmiyo ama şarz 30 civarında donuyo ekran filan sonra birden bitiyo şarz bataryasını değişmelimiyim

telefon bu 6 yılı var

bataryad sorun varsa bunu almayı düşünüyorum daha önce iphone 6 da kullanmıştım 2 yıl dayandı sorunsuz
bu olmadan önce telefonun başına bir şey geldi mi düşme vs eğer yoksa büyük ihtimalle teknik servise ver bir baksınar yoksa bataraya alabilirsin

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Talha
bu olmadan önce telefonun başına bir şey geldi mi düşme vs eğer yoksa büyük ihtimalle teknik servise ver bir baksınar yoksa bataraya alabilirsin
yok düşme filan yok hiç düşürmem zaten

yusuf34

80+ Silver

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Talha
büyük ihtimalle bataryadan kaynaklı ama almadan önce iyi güvenilir bir telefoncuya götürbir baksı belki başka sorunuda olabilir
tamam götüreyim
batarya deji alcağım sizce güvenilir mi? ben eskiden iphone 6 da denedim sorun çıkmadı

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Talha
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz Nurettin Oğuz
Benim eski bir tabletim vardı ama sorununu bilmiyorum.O da aynen böyle 30'un altına aniden iniyordu.Bende babmlara versim onlarda tamire verdiler.O zaman küçüktüm ama galiba problem bataryasındaydı.Gene de sen bence bir tamirciye ver veya garantisi varsa garantiye ver.Eğer tamirciye vereceksen de biraz araştır ve ayrı batarya al.Tabi problem batarya da derse.Ekstra para verme batarya içinde.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Talha
Benim eski bir tabletim vardı ama sorununu bilmiyorum.O da aynen böyle 30'un altına aniden iniyordu.Bende babmlara versim onlarda tamire verdiler.O zaman küçüktüm ama galiba problem bataryasındaydı.Gene de sen bence bir tamirciye ver veya garantisi varsa garantiye ver.Eğer tamirciye vereceksen de biraz araştır ve ayrı batarya al.Tabi problem batarya da derse.Ekstra para verme batarya içinde.
tamam ilk tanıdığım bi tamirci var ona baktıracağım bi 1 2 ay daha kullanıp batarya alırım

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22

telefon bu 6 yılı var

Batarya ile alakalı değil, şarj yanlış gözüküyor. Sıfırlamak işe yarayabilir.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Talha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,968