Neler Yeni

Telefonun Neden Arkası Açılır

Clayz

80+ Silver
Beyler elımde yd poco x7 pro var gecende konusunu acımıstım herneyse arka sarj yerının orası uhu kokuyo yuksek ıhtımalle arkası acılmıs normalde dırenc kayıt ıcın olabılır telefoncuya gıttımde satan kısı orda yoktu baskası vardı cıhazlara onceden satın alıcak musterı almadan once kayıt yaptırmak ıstıyosa yapıyoruz demıstı ondan dolayı musterı sonradan ıptal etmıste olabılır dedı kayıt tamamlanmadan yanı olada bılır cıhazda kayıt yok telefonda bır sorun yok cayır cayır calısıyo ama arka kapak bunun harıcınde neden acılırkı telefonda yenı bu arada 0 yd yanı parca cıkarma degısmede olamaz yenı cıkan tel ama sadece kokuyo baska sorun teskıl edermı satıp baska x7 pro alasım var ama sorunda yok telde kafam cok karısık

Mithril

80+ Silver
Beyler elımde yd poco x7 pro var gecende konusunu acımıstım herneyse arka sarj yerının orası uhu kokuyo yuksek ıhtımalle arkası acılmıs normalde dırenc kayıt ıcın olabılır telefoncuya gıttımde satan kısı orda yoktu baskası vardı cıhazlara onceden satın alıcak musterı almadan once kayıt yaptırmak ıstıyosa yapıyoruz demıstı ondan dolayı musterı sonradan ıptal etmıste olabılır dedı kayıt tamamlanmadan yanı olada bılır telefonda bır sorun yok cayır cayır calısıyo ama arka kapak bunun harıcınde neden acılırkı telefonda yenı bu arada 0 yd yanı parca cıkarma degısmede olamaz yenı cıkan tel ama sadece kokuyo baska sorun teskıl edermı
muhtemelen direnç kayıt için açılmıştır, imeilerinizi kontrol edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ölücüadam42
Müşteri sonradan iptal ettiyse niye içi açılmış anakartı kurcalanmış telefonu sıfır diye bir başkasına satıyorlar?
Klasik esnaf valla

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri sonradan iptal ettiyse niye içi açılmış anakartı kurcalanmış telefonu sıfır diye bir başkasına satıyorlar?
Klasik esnaf valla
cıhaz almadan once aldıgım yere kapora atabılıyosun herneyse onlarda dıyo dırenc kayıt ıstermısınız 1kya adam sonradan ıptal etmıs olabılır yanı bana oyle dedıler oladabılır olmayadabılır ama telefon 2 3 sene once cıkan cıhaz olsa tamam yenı tel parca degısımı felanda olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

muhtemelen direnç kayıt için açılmıştır, imeilerinizi kontrol edin.
buyuk ıhtımal oyledır belkıde kayıtlı satcaklardı sonra kayıtsız satalım dedıler ama telde sorun yok zaten

Mithril

80+ Silver
cıhaz almadan once aldıgım yere kapora atabılıyosun herneyse onlarda dıyo dırenc kayıt ıstermısınız 1kya adam sonradan ıptal etmıs olabılır yanı bana oyle dedıler oladabılır olmayadabılır ama telefon 2 3 sene once cıkan cıhaz olsa tamam yenı tel parca degısımı felanda olmaz

buyuk ıhtımal oyledır belkıde kayıtlı satcaklardı sonra kayıtsız satalım dedıler ama telde sorun yok zaten
imeilerinize bakarmısınız hoacm e devletten

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver

Mithril

80+ Silver
donanımsal bır sorun yasanırmı? bırde uhu kurumustyur nıye hala kokuyo

bunu yapmıstım sorun yok
sizi bilmem ama ben sıfır aldığım bir cihazın için açılmasını istemezdim hocam, hiçbirşey olmasa bile insanı rahatsız eder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cengizhan
sizi bilmem ama ben sıfır aldığım bir cihazın için açılmasını istemezdim hocam, hiçbirşey olmasa bile insanı rahatsız eder.
Bencede

Satıp yenisini al

Clayz

80+ Silver
Top Bottom