Neler Yeni

telegonum suye dustu yardim pls

xygzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arif yagcioglu
herkese merhaba bi 20 dk once telefonum tualete dustu 2 saniye olmadan hemen cikardim telefonu sildim iyiyice sarj soketini peceteyle ucunu unla kuruladim fon makinsiyle bi 2 5 dakika duruladim simdi pirince koydum telefon kendi kendine kapanip aciliyo ama sadece techno yazisi aciliyo sonra kapaniyo o yuzden telefonu kaatamiyorum ne yapmam lazim telefon markasi TECHNO SPARK 6 lutfen yardim edin daha yeni aldim + cok onemli isilerim var dosylari kaybetmem hayatimi bittirir

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
önce sakin ol keşke kurutma makinesi kullanmasaymışsın
hemen arka kapağı çıkar sökebildiğin he şeyi özellikle bataryayı sök
pirinç falan boş iş soketlerde oksitlenme olabilir benim başıma geldi direk tamirciye git

~KİNG~

80+ Bronze
önce sakin ol keşke kurutma makinesi kullanmasaymışsın
hemen arka kapağı çıkar sökebildiğin he şeyi özellikle bataryayı sök
pirinç falan boş iş soketlerde oksitlenme olabilir benim başıma geldi direk tamirciye git
+1 bide şu başlığı düzelt 🤣😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
böyle durumlarda saç kuratma makinesi kullanmayın arkadaşlar acı yoldan öğrenmiş bir arkadaşınız olarak sökebiliyorsan hemen sök kuru bir peçete ile sil. 2 saniye suya düşmesi ile bir şey olmaz ama kurutma makinası işi biraz bozar. en iyi bir tamirciye git.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
böyle durumlarda saç kurutma makinesi telefonun içine girmeyen suyu telefonun içine sokar, direkt kapatıp mümkünse bataryayı söküp kurulamak en mantıklısı. son olarak da pirince yatırılabilir. kurutma makinesi kullanan kendi cihazına yazık eder

xygzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arif yagcioglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun cozuldu suan sorunsuz calisiyor telefonumun arkasi acilmiyor

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

QWuiet

80+ Bronze
herkese merhaba bi 20 dk once telefonum tualete dustu 2 saniye olmadan hemen cikardim telefonu sildim iyiyice sarj soketini peceteyle ucunu unla kuruladim fon makinsiyle bi 2 5 dakika duruladim simdi pirince koydum telefon kendi kendine kapanip aciliyo ama sadece techno yazisi aciliyo sonra kapaniyo o yuzden telefonu kaatamiyorum ne yapmam lazim telefon markasi TECHNO SPARK 6 lutfen yardim edin daha yeni aldim + cok onemli isilerim var dosylari kaybetmem hayatimi bittirir
H.o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,287
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom