Telegramda Daha Dikkatli Olun

sontoxic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
478
Merhaba
bugün başımdan geçen bir olayı paylaşıcam umarım sizin için de yararlı olur daha dikkatli olursunuz

telegram aslında asla veri vermeyen bir yer ancak bugün gördüm ki telegrama da güven olmazmış
çok öncesinde bir oyun botu ile zaman geçirirdim aklımda böyle bir şüphe de asla yoktu bu bilgiyi ileride neden verdiğimi anlayacaksınız
bugün whatsapp'dan şahsi bir numaradan (muhtemelen onların değil) mesaj geldi ''Selamünaleyküm'' başta umursamadan geçtim

telegramda da yetkili olduğum bir kanal vardır küçük de değil bu kişi zamanında o oyun botunun sahibi ve benim numaramı bot sayesinde bulup tehdit edip reklam yapmamı istiyor ne komik değil mi hala bitmedi bunlar

asıl olay ise telegram botlarının bu kadar güvensiz olması sadece bir /start komutu ile bilgi çekicek şekilde dizayn edilebiliyor
uzun lafın kısası siz daha dikkatli olun güvenilir olmayan botlara asla şahsi hesaplarınız ile tıklamayın

Merhaba
bugün başımdan geçen bir olayı paylaşıcam umarım sizin için de yararlı olur daha dikkatli olursunuz

telegram aslında asla veri vermeyen bir yer ancak bugün gördüm ki telegrama da güven olmazmış
çok öncesinde bir oyun botu ile zaman geçirirdim aklımda böyle bir şüphe de asla yoktu bu bilgiyi ileride neden verdiğimi anlayacaksınız
bugün whatsapp'dan şahsi bir numaradan (muhtemelen onların değil) mesaj geldi ''Selamünaleyküm'' başta umursamadan geçtim

telegramda da yetkili olduğum bir kanal vardır küçük de değil bu kişi zamanında o oyun botunun sahibi ve benim numaramı bot sayesinde bulup tehdit edip reklam yapmamı istiyor ne komik değil mi hala bitmedi bunlar

asıl olay ise telegram botlarının bu kadar güvensiz olması sadece bir /start komutu ile bilgi çekicek şekilde dizayn edilebiliyor
uzun lafın kısası siz daha dikkatli olun güvenilir olmayan botlara asla şahsi hesaplarınız ile tıklamayın
numaranızı herkese görünür yapmazsanız sadece kişiler yaparasnız sorun çıkmaz mesaj atanları engelleyip geçin umursamayın .

1000055332.webp

Bu ayar bu tür sıkıntıları yaşamayın diye var...

kardeş sen daha bir şey görmedin:
Ekran görüntüsü 2024-11-05 193135.webp
Ekran görüntüsü 2024-11-05 193413.webp
Ekran görüntüsü 2024-11-05 193443.webp
Ekran görüntüsü 2024-11-05 193654.webp

Alıntıyı görüntüle

Bu ayar bu tür sıkıntıları yaşamayın diye var...
sence ordan mı çekiyor hocam illegal komutlar ekleniyor oyun botuna arka planda dönüyor tüm işlemler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca zaten telegrama kayıt olduğumdan beridir kapalı

numaranızı herkese görünür yapmazsanız sadece kişiler yaparasnız sorun çıkmaz mesaj atanları engelleyip geçin umursamayın .
yok hocam farklı bir method ile alınıyor numara
telegrama kayıt olduğumdan beridir kapalı o ayar

ha birde c31k denilen grupla da bağı olan velet topluluğu

Kimse güvenli değil. Kimseye güvenemezsiniz. Yok öyle bir Dünya. Bizde güvendesiniz diyenler sizi kandırıyor.

Usta parasızlıktan savaş dönemi afyon yetiştirip sattılar amerikadan silah aldılar ve Pakistan ile savaştıkları için diyorlar
Afyon talibandan önce yetiştirilip dünyanın dört bir yanına ihraç ediliyordu ancak taliban bunu bayağı kısıtladı. Afganların talibanı sevmemelerinin nedenlerinden biride bu. Sovyet işgalinde amerikalılar afgan mücahitlere silah desteği yaptı çünkü karşısında ezeli rakibi ruslar var illaki destekleyecekti. Ayrıca bu adamlar hem sovyetleri temde amerikalıları ülkesinden temizlediler. Pakistan ile savaştıklarını bilmiyordum ancak savaştılarsa mürted pakistana karşı koymak iyi birşeydir. Hem keşmirdeki hintli müslümanlara zulümleri hem çin ile ittifak olup türkistan islam partisine karşı savaşıp hasan mahsumu şehit etmeleri vb. Zaten hint altkıtası el kaidesi boşuna kurulmadı.

sebebini araştırma sonucumla telegram basbaya veri sızdırmış
rus yapımı bir bot ile telegram id sorgu yaparak varsa o kişinin verisine (telegramda kayıtlı numarasına) ulaşabiliyorsunuz genellikle 5 ve 6 ile başlayan id'lerde özellikle sızıntı olduğunu keşfettim
kısaca kendinizi güvende sanmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,659
Üyeler
183,454
Son üye
lilkub
Geri