Televizyon Kafayı Yedi

Solaire of Astora

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Geçen yıl İstanbuldan Ankaraya taşındım, Televizyonum nakliye kamyonunda gelirken hasar almış sanırım, çift gösterme gibi bir problemi var. Panel arızası yaşıyorum muhtemelen.
Sizce bu televizyonu tamir ettirebilir miyim? Sahibinden'e ilan açtım, satmayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?

TV'nin vaziyet bu.

Geçen yıl İstanbuldan Ankaraya taşındım, Televizyonum nakliye kamyonunda gelirken hasar almış sanırım, çift gösterme gibi bir problemi var. Panel arızası yaşıyorum muhtemelen.
Sizce bu televizyonu tamir ettirebilir miyim? Sahibinden'e ilan açtım, satmayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz?

TV'nin vaziyet bu.

Tamir edilir gibi duruyor biz gecenlerde paneldi galiba onj degistirdik 3k oara ödedik ilk televizyoncuya göster 3-5k derse yaptır gitsin

Hocam ekran oled mi? yoksa diğer paneller kimyasal yollarla gösteriyor, onlarla ilgili sıkıntı olabilir.

Hocam ekran oled mi? yoksa diğer paneller kimyasal yollarla gösteriyor, onlarla ilgili sıkıntı olabilir.

Hİ-Level marka 140 ekran bir TV valla. Tam modelini bilmiyorum maalesef, yarın bakarım ama. Oled değilse yaptırma şansım var mıdır ucuza?

Hocam emin değilim ama internetten baktım fiyattalar 4-8 bin arasında halletme şansınız var, ama işçiliği nasıldır yada ekran orjinal midir bilemem.

4 e yaptırabilsem valla bir gün durmam. Ama 8 çok. Qled falansa daha mı uyguna gelir acaba?

Geri