evet vga dönüştürücü olsun yeter61 ekran televizyon alıcam küçük, televizyon lazım odaya ekstra da monitör almak istemiyorum bunu monitör olarakta kullanabilir miyim ?
ekran kartın nedir?Televizyon için diyorsun dimi ?
Hem öyle hem de chroma subsampling var o yüzden TV'den çok iyi monitör olmaz. Bazılarının 4:4:4 ayarlama özelliği var onlar idare eder.televizyonların ms değerleri monitörlerden biraz fazla diye biliyorum
Bant genişliğini azaltmak için görüntünün meta verisindeki bazı yerleri silmek. Bir nevi sıkıştırma ama her yerde var aslında. Filmlerde 4:2:0 mı vardı hatırlamıyorum ama çok sıkıştırma var ama hiç fark edilmiyor. Oyunlarda çok az fark ediliyor. Ama metinlerde çok belli oluyor.Ne oluyo o subsampling dediğin
Ekranı tam anlamıyla doldurur mu bazen siyah şeritler oluyor ya altta üstte yanlarda falanBant genişliğini azaltmak için görüntünün meta verisindeki bazı yerleri silmek. Bir nevi sıkıştırma ama her yerde var aslında. Filmlerde 4:2:0 mı vardı hatırlamıyorum ama çok sıkıştırma var ama hiç fark edilmiyor. Oyunlarda çok az fark ediliyor. Ama metinlerde çok belli oluyor.
Eyw sğl.