Neler Yeni

televizyonu monitör olarak kullanmak ???

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
1- Hayır.
2- HDMI VGA dönüştürücü adaptör ile evet.
3- Evet.
4- Hayır.

Tre-x

80+ Silver
Son düzenleme:

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
neden oyun konusunda bir şey beklemeyeyim
performans düşer.aynı fps yi almassın.hiç oynayamazsın demiyorum ama bildiğim kadarıyla normal monitörde aldığın fps daha fazla olur tv de oynarken aldığın fps ye oranla

Elcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Elcan İslamlı
kafama takılan sorular var :
1- şimdi benim pc baya kötü 18 inç lik bir monitöre görüntü veriyor şuanda evdeki tv ise 140 inç idi galiba şimdi ekran büyüdüğü için pc daha fazla yorulur mu görüntü vermek için ?
2-vga girişi olmayan tv yi nasıl kullanırım ? ( sadece hdmı girişi var )
3-tüplü tv monitör olarak kullanılabilir mi ?
cevaplarınızı bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

4-ha birde tv ye zararı var mı ?
1) Hayır eğer çözünürlükler aynıysa oyun oynarsanız yorulmaz. Oynamasanız çözünürlük farklıyken bile yorulmaz.

2) Vga to Hdmi dönüştürücüsü ile kullana bilirsiniz. Eğer ekran kartınızda hdmi girişi yoksa.

3) Evet kullanıla bilir. Çok eski bilgisayarlarda ekran kartında çevre şeklinde (ve ya daire değişik bi giriş) giriş bulunur. Eğer o kabloyu birşekil bulabilirseniz kablonun öbür ucu sarı ve kırmızı uçlu iki girişe ayrılır. Sarı uçlu başlık görüntü, kırmızı uçlu başlık ses için tüplü televizyona takılır.

4) Çok eski bir bilgisayar ise muhtemelen statik elektrik saklıyordur. Ve ya elektrik enerjisi dalgalanması yaşıyordur. Bu nedenle bağlantı kurduğu bileşenlere zarar verme ihtimali olası.

DeH$et

80+ Silver
kafama takılan sorular var :
1- şimdi benim pc baya kötü 18 inç lik bir monitöre görüntü veriyor şuanda evdeki tv ise 140 inç idi galiba şimdi ekran büyüdüğü için pc daha fazla yorulur mu görüntü vermek için ?
2-vga girişi olmayan tv yi nasıl kullanırım ? ( sadece hdmı girişi var )
3-tüplü tv monitör olarak kullanılabilir mi ?
cevaplarınızı bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

4-ha birde tv ye zararı var mı ?
Bence TV kullanma gözü yorar.

Top Bottom