Telif atabiliyor muyum?

IKeeqo

80+
Reaksiyon skoru
161
Instagramda yaptığım şarkı editlerini, birisi 7-8 tane videomu tiktok'a atıyor ve izlenme like alıyor. Video başlığına benim adımı yazmasını istedim ancak engelledi. Videolarına telif atabiliyor muyum? Telifli şarkılar kullandığım için böyle bir hakkım var mı bilmiyorum

Instagramda yaptığım şarkı editlerini, birisi 7-8 tane videomu tiktok'a atıyor ve izlenme like alıyor. Video başlığına benim adımı yazmasını istedim ancak engelledi. Videolarına telif atabiliyor muyum? Telifli şarkılar kullandığım için böyle bir hakkım var mı bilmiyorum
şarkılar sana aitse atabilirsin diye biliyorum

şarkılar sana aitse atabilirsin diye biliyorum
bana ait değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 video sadece 1 saatimi alıyor ve bu kişi sadece indirip tiktok'a yüklüyor üstüne beni engellemesi zoruma gitti ve güncel videolarımıda yükleyip atmaya devam edicek büyük ihtimalle

knkm şarkılar senin ise atabilirsin veya şunu yap youtube kanalında içeriklerinin sslerini alıp tiktokta bildir belki kaldırılır

Geri