Neler Yeni

temiz 2 el xbox one s alınır mı

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Hocam fiyatını bilmiyorum ama series s in çok da ileriye dönük bir konsol olduğunu düşünmüyorum. Eyer 4k bandına çıkabilirsiniz kesinlikle çıkın veya çıkmaya çalışın. Eyer kesinlikle çıkamıyorsanız şuan ve önümüzdeki 2-3 yıl idare eder. O yüzden iyi bir fiyata bulursanız alabilirsiniz bence. İllaki bir fiyat vermek gerekirse 2500 tl nin altında olursa iyi olur

aksem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
semih akbas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fiyatını bilmiyorum ama series s in çok da ileriye dönük bir konsol olduğunu düşünmüyorum. Eyer 4k bandına çıkabilirsiniz kesinlikle çıkın veya çıkmaya çalışın. Eyer kesinlikle çıkamıyorsanız şuan ve önümüzdeki 2-3 yıl idare eder. O yüzden iyi bir fiyata bulursanız alabilirsiniz bence. İllaki bir fiyat vermek gerekirse 2500 TL nin altında olursa iyi olur
benim alacagım 2400
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fiyatını bilmiyorum ama series s in çok da ileriye dönük bir konsol olduğunu düşünmüyorum. Eyer 4k bandına çıkabilirsiniz kesinlikle çıkın veya çıkmaya çalışın. Eyer kesinlikle çıkamıyorsanız şuan ve önümüzdeki 2-3 yıl idare eder. O yüzden iyi bir fiyata bulursanız alabilirsiniz bence. İllaki bir fiyat vermek gerekirse 2500 TL nin altında olursa iyi olur
hocam bide sey daha uyguna teshir urun varmis o alınır mı

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Hocam arkadaş yeni bir konu daha açmış aynı konu var zaten orada da cevap verdim burdan da vereyim bir önceki saydığım özellikler ve performans açısından one s series s in yanından geçemez ve series s ileriye dönük bir konsol sonuçta yeni nesil bir konsol ve bu nesilin sonuna kadar çatır çatır oynananacak ha ne olur 4 5 sene sonra çok çok güçlü oyunlar çıkar series s 60 fps değilde 30 oynatır

aksem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
semih akbas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam arkadaş yeni bir konu daha açmış aynı konu var zaten orada da cevap verdim burdan da vereyim bir önceki saydığım özellikler ve performans açısından one s series s in yanından geçemez ve series s ileriye dönük bir konsol sonuçta yeni nesil bir konsol ve bu nesilin sonuna kadar çatır çatır oynananacak ha ne olur 4 5 sene sonra çok çok güçlü oyunlar çıkar series s 60 fps değilde 30 oynatır
fiyat
4300

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
biraz bekleyim fiyat duser mi
Bunu bilemem ben belki artadabilir dolar çok oynak ama şu sıralar fiyatın artması için doların dahada artması ve yeni stok gelmesi lazım malum ekonomik durumlardan insanlar konsol alamıyor stoklar duruyor ama illaki bitecek ozaman kura göre yeni fiyat gelecektir

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Neden ileriye dönük değil? 1080p monitörde ilaç gibi.

aksem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
semih akbas
Bunu bilemem ben belki artadabilir dolar çok oynak ama şu sıralar fiyatın artması için doların dahada artması ve yeni stok gelmesi lazım malum ekonomik durumlardan insanlar konsol alamıyor stoklar duruyor ama illaki bitecek ozaman kura göre yeni fiyat gelec
hocam 3 yıl gunceleme alsa 3 yılda bana yeter ueni oyunlar gelir 3 yılda zaten ben pes fifa gta 5 forzi 4 gibi oyunlar oynarım

bi kac oyundaha gelir zaten game pass oyun dolu ben rahat 5 yıl kulanırım

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
benim alacagım 2400
Dediğim gibi bence kesinlikle paranızı 4k ya series s için biriktirmeye çalışın. Eyer kesinlikle biriktiremiyorsanız yapacak bir şey yok. One s de yüksek beklentiniz yoksa oyunları oynattıracaktır sonuçta 😅. Fakat ömrü çok uzun olmaz. Aslında one s i 2. El alabiliyorsanız tahminimce series s i de 2. El alabilirsiniz. Kısacası 2. El de olsa series s almaya çılışın hocam

aksem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
semih akbas
Dediğim gibi bence kesinlikle paranızı 4k ya series s için biriktirmeye çalışın. Eyer kesinlikle biriktiremiyorsanız yapacak bir şey yok. One s de yüksek beklentiniz yoksa oyunları oynattıracaktır sonuçta 😅. Fakat ömrü çok uzun olmaz. Aslında one s i 2. El alabiliyorsanız tahminimce series s i de 2. El alabilirsiniz. Kısacası 2. El de olsa series s almaya çılışın hocam
hocam xbox one s 2 el 2200 xbox serıes s 3500 3200 arası

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Neden ileriye dönük değil? 1080p monitörde ilaç gibi.
Hocam Microsoft Bi müddet sonra series s satmak istiyecektir. Series s ve x ile yeni bir nesil açıldı. tabii ki bu hemen kesecek anlamına gelmiyor 2, belkide 3 yıl daha güncelleme verebilir. Lakin 2-3 yıl sonra kaç oyunda 1080p de sabit fps verebilir pek bilemiyorum. Lakin ucuz fiyata bulunursa düşünülebilir

hocam xbox one s 2 el 2200 xbox serıes s 3500 3200 arası
Hocam 1000tl daha çıkmaya çalışın kesinlikle

Top Bottom