TEMİZ DRİVER KURULUMU

p_enes

80+
Reaksiyon skoru
19
İntel ekran kartının yeni driverlarını kurmak için yükleme ekranında bana hızlı mı yoksa temiz kurulum mu olsun diye sorunca her zaman hızlı derdim bu sefer temiz olsun istedim bayağı bir süredir ekranım siyah sadece imlecim görünüyor ayrıca yüklemeye başlamadan önce YT MUSİC açıktı şarkı çalıyordu hâlâ çalıyor. Açıkçası nereden baksam 30 dakika falan oldu böyle olması normal mi? Herhangi bir dosya veya veri kaybım olur mu fotoğraflarım videolarım var tedirgin oldum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• 1000027476.webp
    1000027476.webp
    575.5 KB · Hit: 25
İntel ekran kartının yeni driverlarını kurmak için yükleme ekranında bana hızlı mı yoksa temiz kurulum mu olsun diye sorunca her zaman hızlı derdim bu sefer temiz olsun istedim bayağı bir süredir ekranım siyah sadece imlecim görünüyor ayrıca yüklemeye başlamadan önce YT MUSİC açıktı şarkı çalıyordu hâlâ çalıyor. Açıkçası nereden baksam 30 dakika falan oldu böyle olması normal mi? Herhangi bir dosya veya veri kaybım olur mu fotoğraflarım videolarım var tedirgin oldum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Veri kaybı olacağını sanmıyorum aç kapat dene bence

Veri kaybı olmaz driver kurulumunda sadece windows ekranın gelmiyor o kadar kapatmadıysan windows shift ctrl b yap yine gelmezse güvenli modda aç pcyi ddu ile sil tekrar kur

Fareyi oynatinca imleç ışınlanma yapa yapa gidiyor birde gidekren bio bip bip bip ediyor normal mi hiç bilmiyorum ama yeniden başlatmayı denemeye biraz su an cesaretim yok ya tam ortasında yeniden başlattım diye işin içine daha da edersem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veri kaybı olmaz driver kurulumunda sadece windows ekranın gelmiyor o kadar kapatmadıysan windows shift ctrl b yap yine gelmezse güvenli modda aç pcyi ddu ile sil tekrar kur
Win CTRL shift b yapınca ekran kapanıp geri geldi hemen hızlıca bir bip sesi ile beraber ama bu siyah ekran devam ediyor. Ya ekran var ama görüntü göremiyorum bilmem anlatabildim mi acaba

O son dediğiniz şey hakkında pek bir bilgim yok hocam. Acaba biraz daha beklemek derdime derman olur mu

Son düzenleme:
Hayır yapmadım eğer DRİVER hala yüklüyorsa ortasında bolersem daha kötü olur mu korkusu var

Şuan bilgisayardan yazıyorum. Kasanın yeniden başlatma tuşuna bastım driver yüklenmiş herhangi bir sorun yok ama neden ekranım oylece kalakaldı hemde ekran kartını yeniden başlatma tuşlarını da birkaç kez denedim. Her neyse şu an bir sorunum yok yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. İyi geceler dilerim.

Son düzenleme:
Geri