Neler Yeni

Temizlik sonrasi goruntu gelmiyor

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Bugun kasayi temizledim termal macun falan degistirdim tozunu aldim kasayi tekrar monitore takip calistirinca goruntu gelmiyor calismayan hicbirsey yok ram in de yerini degistirdim mouse klavye de acilmiyor sebebi nedir acba

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
ramin yerini niye değiştiriyon bro eski yerine tak

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
Deniyorum kral iste tak cikar yer degistir herseyi deniyorum fikrin varsa daha iyi soyle
kasanın fişini çekip power tuşuna 10 15 saniye basıp tekrardan fişi takıp açmayı dener misiniz

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Deniyorum kral iste tak cikar yer degistir herseyi deniyorum fikrin varsa daha iyi soyle
Birden fazla slot olunca ramleri belirli bir yere takman gerekiyor. Onu anakart kılavuzunda yazması gerek olmazsa internette anakart modelini arat.
Ayrıca anakart üzerinde bir kırmızı ışık vs. var mı? PSU kablolarını yanlış yada tam takmamış olabilirsin.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birden fazla slot olunca ramleri belirli bir yere takman gerekiyor. Onu anakart kılavuzunda yazması gerek olmazsa internette anakart modelini arat.
Ayrıca anakart üzerinde bir kırmızı ışık vs. var mı? PSU kablolarını yanlış yada tam takmamış olabilirsin.
Sey garip geliyor hicbir kablo cikartip takmadim sorunsuz uzun suredir calisan bi pc sadece icini actim tozunu aldim termal
Macununu degistirdim geri taktim o sacma geldi bana hersey calisiyor ama monitore goruntu gelmiyor klavye mouse da calismiyor

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Anakartin uzerinde hicbir isik yok arkadasin dedigi gibi fiside tak cikar yaptim olmadi

Leozin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Buğra KURT

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Bios'u da sıfırlamayı denedin mi?
Çok bilgi sahibi degilim hic yapmadim o yuzden simdilik girismedim o ise yapmalimiyim sizce kolaymi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar uzun sure kapalida kaldi bu arada fişten cekik bir sekilde

@Leozin başka bi fikrin varmi once bunlari dene dedigin

Leozin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Buğra KURT
Çok bilgi sahibi degilim hic yapmadim o yuzden simdilik girismedim o ise yapmalimiyim sizce kolaymi

Bilgisayar uzun sure kapalida kaldi bu arada fişten cekik bir sekilde
Ne zaman bir şey olsa genelde denenen bir şeydir :D Anakart üzerinde saat piline benzer bir pil var, onu çıkarıp 1 dakika sonra geri tak sıfırlanmış olur.

Fişi çekik şekilde yap tabi bunu

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
bence anakart da bir sikinti var model b450m s2h ve sanki normalde beyaz bir isik yaniyordu anakartda suan yanmiyor

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Samet
bence anakart da bir sikinti var model b450m s2h ve sanki normalde beyaz bir isik yaniyordu anakartda suan yanmiyor
hocam bendede geçen böyle bir sorun oldu çözdüm, elektirikli süpürge kullandınızmı?

Leozin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Buğra KURT
Köşede mi yanıyordu? Anakartın güç aldığını gösteriyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,501
Üyeler
164,684
Son üye
Saruhan37
Top Bottom