Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Ahmet Taşlıova
https://share.temu.com/HxoQmrPLyRA ürün bu değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu kamerayı alan varmı? Mantıklı mı? Değerlendirme yok henüz. Uygun geldi

Ekranlı 1080p Klipsli falan hoş duruyor.
Bugün siparişini geçtim short listemdeydi, benim de hoşuma gitti. Galiba @KingDeViL önermişti yakın zamanda.. Elime 15 20 günde ulasir, geldiğinde bilgi geçerim herkese..

Takkkql

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet
unfurl="true"]https://share.temu.com/wrag3hfWlIA[/URL]

Şu kamerayı alan varmı? Mantıklı mı? Değerlendirme yok henüz. Uygun geldi

Ekranlı 1080p Klipsli falan hoş duruyor.
Youtube üzerinden ürünün inceleme videosuna bakmıştım kalitesi pekte iyi değil gibiydi videoda takılmalar oluyordu

Marsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğan
Bugün siparişini geçtim short listemdeydi, benim de hoşuma gitti. Galiba @KingDeViL önermişti yakın zamanda.. Elime 15 20 günde ulasir, geldiğinde bilgi geçerim herkese..
Bende merakla bekliyorum. Sanırım gelene dek bi iki tane daha alacağım satış için. Fiyatı çok uygun geliyor Türkiye piyasasındaki emsallerine göre.

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Ahmet Taşlıova
Youtube üzerinden ürünün inceleme videosuna bakmıştım kalitesi pekte iyi değil gibiydi videoda takılmalar oluyordu
Bu urun de dahil 5 6 ürünün videolarını çekeceğim bayramdan sonra.. Eksisi artısıyla anlatırım..

Marsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğan
Ben bulamadım inceleme videosunu ya atma şansın varmı

Ben bulamadım inceleme videosunu ya atma şansın varmı
Şimdi baktım da. Ayni Kalip içerisinde çok çok farklı ürünler çıkıyor. 4k sı 2200 mahlısı bir iki ek tuşlu su vs ürün kalıbı aynı lakin teknik özellikler vs farklı bizim gelen ürünün tam olarak bi videosundan emin olamadım. Yoksa çok var. Ama en kötüsüne bile baktığımda iyi fiyat.

Son düzenleme:

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Vaga
Temuda webcem monitörün üzerine takılan bir kamera önerebilir misiniz alan kullanan var mı?

KingDeViL

80+ Bronze
Bugün 2 hesabıma 1000tllik çark geldi. Birisi 50 diğeri 60 jeton istedi. 1 hesabı kullandım. 60lık olan yine kaldı..

Bir de ayrı siparişlerde aldığım kargoyu Aras birleştirip getirmiş.
1743166662347.png

KingDeViL

80+ Bronze
Şu 1800ü sürekli verse keşke. Az önce 1800 bakiye aldığım hesabıma yeni 1000tl (50 jeton) çark geldi. Aldığım ürünlere 0 Tl ödedim. Bedavaya sipariş gibi bir şey oldu.

Son düzenleme:

KingDeViL

80+ Bronze
Top Bottom